Discover the Staka R-Series CAM version
Staka Metallics

Ontdek de Staka R-Serie CAM uitvoering

Vanaf 2023 gaan de Nederlandse netbeheerders de CAM standaard voorschrijven voor aansluitingen van objecten in de openbare ruimte, Staka ontwikkeld daarom een speciale ‘CAM uitvoering’ van haar R-Serie Buitenkasten.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Alle netbeheerders hebben nu nog hun eigen aansluitmethodes. Hierdoor is er een groot verschil in aansluitspecificaties. Dit kan beter. Zeker als gekeken wordt naar de enorme taak in het realiseren van de energietransitie. De netbeheerders hebben samen gekeken hoe onbemande objecten in de openbare ruimte beter, sneller en veiliger aangesloten kunnen worden op het net. Het resultaat: De Compacte aansluitmodule (CAM)

Vanaf 2023 gaan de Nederlandse netbeheerders deze aansluitmodule standaard voorschrijven voor hun aansluitingen van objecten in de openbare ruimte. De eisen en specificaties van de (buitenkasten) voor deze objecten zullen dus gaan veranderen. Het gaat specifiek om de volgende typen objecten:
• Onbemande objecten openbare ruimte (onbemeten)
• Openbare verlichting
• Onbemande objecten openbare ruimte (bemeten).

Staka ontwikkelt daarom een speciale ‘CAM’ uitvoering van haar R-serie buitenkasten, op maat voor de CAM module en uitgevoerd in de specificaties van de netbeheerders. Op Aqua Nederland kunt u als eerste deze nieuwe ‘CAM’ R-Serie Buitenkast komen bekijken. U vind ons op stand B127.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Downloads

Scroll naar top