Transfer technical activities I-Real
Mous Waterbeheer BV

Overname technische werkzaamheden I-Real

Met ingang van 1 oktober 2022 zal I-Real al haar technische servicewerkzaamheden overdragen aan Mous Waterbeheer.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Met ingang van 1 oktober 2022 zal I-Real al haar technische servicewerkzaamheden overdragen aan Mous Waterbeheer. Als expert op het gebied van waterbeheer zal Mous Waterbeheer alle service en onderhoud, helpdeskondersteuning en PLC-werkzaamheden overnemen.

Partnership door focus op expertise

I-Real is gespecialiseerd in het samenbrengen van telemetrische data en zorgt met het softwarepakket H2gO voor integraal en efficiënt beheer voor de publieke infrastructuur. Met de monitoring- en besturingssystemen in H2gO krijgen beheerders real-time informatie waarmee zij voortdurend in staat zijn om efficiënte beslissingen te maken en deze automatisch door te voeren.

Door de transitie van werkzaamheden is I-Real nog beter in staat om zich te focussen op haar kernexpertise: het ontwikkelen van (SaaS) software applicaties. De expertise van I-Real sluit exact aan op de vraag vanuit de markt naar advisering en ondersteuning op het gebied van specialistische software en data-analyse. Met deze ontwikkeling neemt I-Real een strategische stap voorwaarts in het samenbrengen van telemetrische data voor slim asset management in de waterbranche. I-Real zal de doorontwikkeling van de software, samen met haar gebruikers, voortzetten.

Na de transitie zal Mous Waterbeheer zich focussen op alle service en onderhoudswerkzaamheden en PLC-activiteiten voor de klanten van I-Real. Mous Waterbeheer is gespecialiseerd in service en onderhoud aan technische installaties voor waterbeheer. Als installatiepartner zal Mous Waterbeheer haar focus houden op snelle en efficiënte implementatietrajecten voor complete installaties voor objecten in de buitenruimte.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top