Poly Products pakt 3D-printen nog grootser aan met de introductie van hun nieuwe merk: ENLARG3D

Beschrijving

Poly Products introduceert ENLARG3D als nieuwe merknaam om alle activiteiten met betrekking tot 3D printen naar de markt te brengen. 3D printen als vormgevingstechnologie met kunststof materialen geven dermate grote kansen voor huidige maatschappelijke- en marktvragen dat deze helder en duidelijk gecommuniceerd moeten worden. De merknaam ENLARG3D is per direct actief via diverse kanalen waaronder www.enlarg3d.nl.

De eerste grootformaat printer van Poly Products is in het najaar van 2019 in gebruik genomen. Deze printer levert producten waarbij tenminste één van de afmetingen van het product groter is dan 0.5 meter. ENLARG3D komt in haar kracht bij producten met product afmetingen van meerdere meters. De verwerkte materialen zijn voornamelijk PETG, recycled PETG of PP gevuld met een ‘short fibre’ voor meer sterkte en minder krimp. Ontwerpers die unieke stuks, kleine series op groot formaat in kunststof willen printen zijn precies aan het goede adres bij ENLARG3D.

Maximale afmetingen

Door 3D-prints samen te stellen, zijn nagenoeg alle vormen mogelijk. Maximale afmetingen bestaan eigenlijk niet. ENLARG3D heeft als doel om in de vroege fase van projecten betrokken te raken. Met hun engineering services willen zij de werkelijke kracht van 3D-printen voor hun klant inzichtelijk en toepasbaar maken. Dit stopt niet bij samenstellen van groot werk alleen. Oppervlakte afwerking, vezelversterking, installatie op locatie en nazorg behoren ook tot hun totaaldienst. De 52 jaar ervaring van Poly Products wordt hier voortdurend voor ingezet.

Media

Gallery

Website

Downloads

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll naar top