Remote Service & IoT Cloud Platform

Beschrijving

Wilt u uw data te allen tijde beheren, inzien en onderhouden?

Datask BV (een solution partner van Prodek) maakt uw beschikbare data inzichtelijk op basis van Software As A Service. Dit betekent dat je via onze software altijd toegang hebt tot je data, als je maar internet hebt. Geen zorgen: wij zorgen voor de installatie, onderhoud en beheer.

Datask zorgt voor de oplossing voor uw probleem. Er zijn meerdere situaties waarvoor u bij ons terecht kan. Wilt u:
Beter produceren?
Sneller produceren?
Goedkoper produceren?
Meer inzicht in uw assets?
Sneller reageren?
Minder downtime in uw processen?

Door de data van uw asset (machine, apparaat of installatie) te verzamelen kunnen deze problemen worden aangepakt. Als er voorheen een probleem was met uw asset, moest er iemand fysiek naar de installatie toe om te kijken wat er mis was. Of u moest er achter komen via een telefonisch gesprek met de klantenservice. Dit hoeft niet meer.

Met datask bent u snel in staat uw volledige proces te digitaliseren en inzichtelijk te maken. Geen dure implementatie kosten, geen licentie model, geen datapunten. Kortom flexibiliteit als het gaat om implementatie en volledige controle over uw investeringen.

Volg de link naar een video over een Haring verwerkingsbedrijf dat dankzij Datask in staat was 25% efficienter te produceren. Dankzij remote monitoring en online dashboarden van hun productiecijfers.

Media

Gallery

Website

Downloads

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin