Roto-Sieve drum screens are also suitable for oils and sticky substances
Task Industriële Milieutechnieken

Roto-Sieve trommelzeven zijn ook geschikt voor oliën en kleverige substanties

Probleemloos plastic deeltjes verwijderen uit olie? Het kan, met onze Roto-Sieve trommelzeven

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Het bedrijf XR Miljöhantering in Skövde, Zweden is actief in de afvalverwerking. In zijn zoektocht naar een oplossing om kunststoffen en metalen deeltjes te scheiden van olie ging het bedrijf ten rade bij Läckeby Roto-Sieve. De aanwezige olie werd verzameld uit olieafscheiders. Vanuit het collectiepunt, wordt deze olie verpompt naar een opslagtank voor verder transport en recycling.
Läckeby Roto-Sieve heeft een septic unit, RSS 24 voorgesteld, om de drijvende olie te filteren. De RSS24 is in wezen een ontvangstinstallatie voor septisch materiaal, met de voornaamste kenmerken van de Roto-Sieve trommelzeven. Dit specifieke type zorgt voor een snelle en zeer effectieve screening van het inkomen materiaal.

Ruime ervaring in het scheiden van vaste deeltjes uit allerhande vloeistoffen

Ondertussen heeft Läckeby Roto-Sieve meer dan 5300 installaties in tal van industrieën en afvalwaterzuiveringsinstallaties wereldwijd in bedrijf. In alle omstandigheden waar scheiding van vaste stoffen uit het proceswater essentieel is, is de veelzijdige, zeer efficiënte Lackeby Roto-Sieve trommelzeef de eerste keuze.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top