Speed-Special-Service
Kolmer Elektromotoren bv

Speed-Special-Service

Welke elektromotoren heb je nodig bij zware belasting, die vele uren draait en tegelijkertijd duurzaam is?

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Een elektromotor gaat over het algemeen lang mee. Mits deze goed aangesloten is, volgens de juiste specificaties belast wordt en niet blootgesteld aan extreme externe omstandigheden. Denk bij het laatste aan weersomstandigheden zoals regen, wind en temperatuurverschillen, maar ook chemische middelen of zeewater tasten een elektromotor aan.

Je zou dus kunnen concluderen dat je elke willekeurige elektromotor kan gebruiken.

Bovenstaande regel suggereert het al. Elk merk elektromotor heeft net als elk automerk z’n eigen specifieke kwaliteiten. Daarom zetten we hieronder uiteen waar je op kan letten als je een elektromotor nodig hebt die intensief gebruikt wordt. Want natuurlijk wil je graag dat een elektromotor die vele uren draait en zo lang mogelijk mee gaat. Immers niemand zit te wachten op productievertraging of applicaties die stuk gaan doordat je motor het onverwachts snel begeeft. En dan hebben we het nog niet eens over het opnieuw aanschaffen van een elektromotor. Alles bij elkaar kan het dan behoorlijk in de papieren lopen.

Elektromotor van Europees fabricaat
Een motor van Europees fabricaat is over het algemeen robuuster gebouwd. Deze motoren zijn voorzien van dikker metaal en dikker aluminium.

Oplossing op maat nodig
Maar wat als je ruimte beperkt is en je een bepaald motorvermogen nodig hebt die amper in een ruimte past? Of een motor die dagelijks blootgesteld wordt aan chemische schoonmaakmiddelen? Of een betrouwbare motor nodig hebt met een speciale remvertraging?

Dan heb je een motor nodig die gemodificeerd kan worden én een bedrijf die hierin adviseert, engineert & uitvoert en een bedrijf die speciale service biedt zoals bijvoorbeeld een keiharde, slijtvaste coating die corrosie van het motorhuis tegengaat. De Kolmer Top Coating-elektromotor.

Wij zijn zo’n bedrijf. En om dit te kunnen realiseren hebben we een motor gevonden die al deze eigenschappen heeft en waarbij heel veel aanpassingen op gedegen wijze uitgevoerd kunnen worden.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Downloads

Scroll naar top