The selection af a gearbox on durability
Rossi BeNeLux Bv

Tandwielkast selecteren op gewenste levensduur

Tandwielkasten en motoreductoren; Technische ondersteuning bij uw aanbesteding, project of engineering opdracht. Voorkom problemen en onnodige kosten.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Een lage prijs en de hoogste betrouwbaarheid. Een combinatie die niet vaak samen gaat binnen de aandrijftechniek. Met de oplopende materiaalprijzen en arbeidskosten wordt het steeds moeilijk om mee te komen met aanbestedingen en grote projecten.

Het is daarom nog belangrijker geworden om op zoek te gaan naar de optimale combinatie tussen de klantvraag en het passende aanbod. Binnen de aandrijftechniek wordt er vaak gekeken naar servicefactor, dit is de factor tussen het geïnstalleerd vermogen en het vermogen van de tandwielkast.

Maar wist u ook dat er doorgerekend kan worden op diverse bedrijfsfactoren, cycli en opgenomen vermogen?

Bij Rossi rekenen wij graag alles voor u door, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Kwaliteit binnen de aandrijftechniek begint met de juiste selectie.

Wilt u bijvoorbeeld een aandrijving die minstens 60.000 draaiuren mee gaat? Een aandrijving die grote axiale- of radiale krachten aan kan? Of wenst u aanvullende garantie?

Bij Rossi denken wij graag met u mee.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top