Vacuümmeettechniek – heroverwogen

Beschrijving

Het nauwkeurig observeren van druk of drukcurves in door vacuüm ondersteunde processen in de procestechniek is een belangrijke parameter voor het garanderen van een optimale efficiëntie en de beste productkwaliteit. Busch heeft nu een nieuwe serie VacTest vacuümmeetapparatuur geïntroduceerd. Busch VacTest is ontworpen om de nieuwste voordelen van vacuümmetrologie te combineren met een uitzonderlijke productiekwaliteit. De serie bestaat uit een innovatief en uitgebreid assortiment van actieve vacuümmeters en -controllers. Een robuuste constructie, betrouwbaarheid en meetnauwkeurigheid zijn belangrijke eigenschappen van deze apparaten, wat ze de ideale keuze maakt voor het bewaken en beheren van vacuümprocessen. Deze ultramoderne technologieën maken een breed meetbereik mogelijk van 1600 tot 5 · 10-10 millibar, waarbij alle vacuümniveaus nauwkeurig worden gedekt.
Met drie beschikbare productlijnen voldoet Busch aan alle eisen voor het meten, bewaken, beheren en reguleren van een vacuümsysteem of -proces op het gebied van nauwkeurigheid, meetbereik en functionaliteit.

VacTest Digitale Zenders zijn hoogwaardige meters die standaard geleverd worden met een volledig scala aan opties. Hun slimme bouw met microcontroller maakt een optimale sensorregeling en vele instelmogelijkheden mogelijk, wat deze zenders de ideale oplossing maakt voor tal van toepassingen.

VacTest Analoge Zenders worden gekenmerkt door een compact, robuust en functioneel ontwerp. Deze zenders meten uiterst nauwkeurig en zijn zeer stabiel, waardoor ze ideaal zijn voor gecentraliseerde bewakings- en controlesystemen.

VacTest Mobiele Meters zijn de perfecte handheld-oplossing voor de kwaliteitsborging van service- of vacuümprocessen. Deze op batterijen werkende meters bieden verschillende functies, zoals een USB-interface voor data-export en visualisatie, een datalogger én kunnen zelfs onder vacuüm worden gebruikt.

Media

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Scroll naar top