Verken onze pijpleiding inspectietechnieken en hun voordelen

Beschrijving

𝗗𝗲 𝗔𝗰𝗾𝘂𝗮𝗿𝗶𝘂𝘀
De Acquarius is ons inline inspectietool die de inwendige conditie van druk- en transportleidingen beoordeelt. Met behulp van de sensoren op de Acquarius bent u in staat om de conditie van vele kilometers pijpleiding in slechts één run vast te leggen. Ook leidingen met grote diameters kunnen met de Acquarius worden geïnspecteerd, de tool is geschikt voor de inspectie van pijpleidingen vanaf ≥ DN150.

Aangezien de Acquarius werkt volgens het pigging-principe, is dit een niet-destructieve inspectiemethode. Een inspectie met de Acquarius levert een hoge meetdichtheid met een nauwkeurigheid binnen één millimeter. Uiteindelijk krijgt u maximaal inzicht in de conditie van uw pijpleiding.

Kortom, met behulp van de Acquarius kunt u zeker zijn van 100% conditiebepaling. Inspecteren met deze techniek garandeert de hoogste mate van zekerheid in de inspectiewereld. Het meest interessante voor opdrachtgevers is dat er een restlevensduur voor de pijpleiding wordt bepaald.

𝗗𝗲 𝗣𝗶𝗽𝗲𝗦𝗰𝗮𝗻𝗻𝗲𝗿
De PipeScanner is compact en eenvoudig in gebruik. In feite is het een doe-het-zelf (DIY) concept, wat betekent dat u uw eigen conditiebeoordelingen kunt beheren. In tegenstelling tot de Acquarius kunt u met de PipeScanner externe conditiebeoordelingen uitvoeren van pijpleidingen met een diameter ≥ DN50.

Met de PipeScanner, die een externe inspectietechniek is, kunt u perfect spotmetingen uitvoeren. Met de gegevens van een aantal spotmetingen kunnen wij de conditie van uw pijpleiding in kaart brengen. Het is dus het ideale hulpmiddel om een totaalbeeld te krijgen van uw gehele leidingnetwerk.

Wanneer kiest u voor de PipeScanner? Deze inspectietechniek kan worden gebruikt om na te gaan of uw vervangingsstrategie correct is. Ook is het een eenvoudige manier om een inline inspectie te valideren. Uiteindelijk heeft u door het uitvoeren van spotmetingen met de Pipe Scanner meer zekerheid en komt u minder snel voor grote (financiële) verrassingen te staan.

Media

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll naar top