Wilo 150 jaar
Wilo Nederland BV

Wilo 150 jaar

In 2022 vierde Wilo het 150-jarig bestaan. Ervaar en bekijk de grote mijlpalen uit de geschiedenis via het speciale wilo1872 platform!

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

In een geschiedenis van 150 jaar ontwikkelde de Wilo Groep zich van lokale koper- en bronsfabriek in Dortmund tot een van ’s werelds meest vooraanstaande producenten van pompen en pompsystemen voor de gebouwentechniek, watermanagement en de industrie.

In de afgelopen decennia transformeerde het bedrijf van verscholen naar zichtbaar en vervolgens tot de ‘connected’ marktleider. Wilo telt tegenwoordig wereldwijd meer dan 8.000 medewerkers. Met innovatieve oplossingen, intelligente producten en individuele diensten zorgt Wilo op een slimme, efficiënte en klimaatvriendelijke manier voor verplaatsing van water. Met de producten, oplossingen, processen en business modellen staat Wilo als digitale pionier binnen de industrie.

Voor het jubileumjaar 2022 werden de mijlpalen in de geschiedenis op een rij gezet op het interactieve wilo1872 platform. Alle partners en medewerkers mogen trots zijn op de bijzondere afgelopen 150 jaar. Wilo kijkt er dan ook naar uit om het succesverhaal samen voort te zetten.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top