Self-cleaning low-speed submersible mixers
Wilo Nederland BV

Zelfreinigende langzaam draaiende voortstuwers

Je wilt natuurlijk dat jouw afvalwatersysteem zo goed mogelijk functioneert. Daarom kies je voor de beste apparatuur. De Wilo-EMU TRE dompel-motorroerwerken zijn speciaal ontworpen om afvalwater zo efficiënt mogelijk in beweging te houden.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Na mechanische zuivering is nog zo’n 60 tot 70% van de verontreinigingen opgelost in het rioolwater. Microbiologische processen worden gebruikt om deze verontreinigingen af ​​te breken. Voorstuwers zoals de Wilo-EMU TRE zorgen voor de nodige stroming en zorgen ervoor dat het geheel in een homogene substantie blijft in de actiefslibtank.

Rustige loop en zeer energie-efficiënt
Dankzij de tweetraps planetaire tandwieloverbrenging en de evenwichtige belasting van de verstoppingsvrije propellerbladen draaien deze mixers ontzettend rustig. Dit is niet alleen prettig voor het gehoor, maar ook voor de levensduur van de apparatuur. Bovendien zijn de voortstuwers voorzien van een innovatieve schoepengeometrie en energiezuinige IE3/IE4-motoren. Dit zorgt voor een hoog rendement en lage energie- en bedrijfskosten.

Geschikt voor elk afvalwatersysteem
De Wilo-EMU TRE voortstuwers zijn geschikt voor verschillende tankgeometrieën en -dieptes. Hierdoor is er altijd een geschikt model te vinden voor jouw afvalwatersysteem, groot of klein. Bovendien zijn de mixers ontzettend onderhoudsvriendelijk. Zo heb je er zo min mogelijk omkijken naar. Jij kunt je focussen op andere belangrijke zaken.

Lees het volledige nieuwsbericht via de link. En kom langs op de beurs om de Wilo-EMU TRE 326 te aanschouwen op onze stand.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top