Ik ben exposant

Hoe de beurs te promoten

In aanloop naar de beurs is het belangrijk om uw deelname kenbaar te maken aan (potentiële) relaties. Samen met u als exposant streven wij naar een beursvloer vol met kwalitatieve bezoekers! Om de beursdeelname kenbaar te maken via alle mogelijke kanalen bieden wij u diverse tools om de deelname te promoten en tot een nog groter succes te maken.

Marketingmaterialen

Door op de button te klikken vindt u diverse marketingmaterialen. De map bevat op dit moment het beurslogo. Gebruik het logo op de verschillende marketinguitingen die u gepland heeft staan in aanloop naar uw beursdeelname (zowel in print als digitaal). Zo kunt u uw deelname via verschillende kanalen kenbaar maken bij een zo groot mogelijke interessante doelgroep.

De map met marketingmaterialen wordt later verder aangevuld met banners en andere uitingen die u kunt gebruiken op uw website, in uw e-mailhandtekening of in uw digitale nieuwsbrieven. In uw online uitingen kunt u verwijzen naar de website of de registratieportal.

Promotiepakket

Naast de digitale promotiemiddelen ontvangt u een aantal weken voor beurs een promotiepakket per post met daarin uitnodigingen waarmee u uw relaties nogmaals kunt attenderen op uw deelname of uit kunt nodigen voor een bezoek aan de beurs.

Tip!

Vermeld dat bezoekers gratis e-tickets kunnen aanvragen via de registratielink. Deze link vindt u op deze pagina wanneer de registratieportal voor bezoekers open staat! Houdt deze pagina dus goed in de gaten. U kunt de link naar de registratieportal ook direct plaatsen achter uw e-mailhandtekening of banners op uw website, zodat u het nog eenvoudiger maakt voor potentiële bezoekers om een ticket aan te vragen.

Unieke uitnodigingsservice

Daarnaast adviseren wij u om deel te nemen aan onze gratis uitnodigingsservice, waarmee we het uitnodigen van uw relaties volledig voor u uit handen nemen! Meer informatie over deze unieke service vindt u door op de onderstaande button te klikken.

Let op! Als exposant wordt u ook persoonlijk geïnformeerd over deelname aan de uitnodigingsservice. Houd uw mail in de gaten.

Scroll naar top