Ik ben exposant

Smart Badge

Haal extra rendement uit uw badgelezer

Maak waardevolle leads van uw bezoekers

Wat doet uw badgelezer?

Om de bezoekerservaring tijdens de beurs te verhogen, ontvangen alle exposanten één badgelezer. Dit maakt deel uit van het EasyGo aanbod.
De draadloze sensor verzendt de product- en bedrijfsinformatie die u heeft opgeladen in My Easyfairs.

Hoe werkt het?

Door hun badge eenvoudig te scannen met uw badgelezer ontvangen bezoekers uw product- en bedrijfsinformatie (die u heeft opgeladen via My Easyfairs) aan het einde van de dag via e-mail.

Uw voordelen als exposant​

Verspreid eenvoudig uw bedrijfsinformatie​
Door simpelweg hun badge te scannen ontvangen ook bezoekers die u niet hebt gesproken uw product- en bedrijfsinformatie via e-mail.

Stimuleer de bezoekerservaring​
Bezoekers die hun badge scannen, ontvangen uw informatie digitaal. Superhandig om die gegevens meteen te delen met hun collega’s en kennissen via e-mail of sociale media.​

Reduceer kosten en verspilling​
Dankzij digitale bedrijfsinformatie bespaart u op brochures, catalogi en printmateriaal. Dus minder (transport)kosten en minder kans dat uw bezoekers uw materiaal onderweg ‘verliezen’.

Vereenvoudig uw opvolging na de beurs​​
Inbegrepen bij GoLeads, GoPlus of GoPremium, ontvangt u een lijst van de bezoekers die uw bedrijfsinformatie digitaal verzamelden. Klaar met het tijdrovende ingeven van visitekaartjes of contactformulieren.

Meer contacten en mogelijkheden​​
Combineer het gebruik van uw badgelezer met de Visit Connect App en scan ook de badges van uw bezoekers. Vraag hen om uw informatie te verzamelen door met hun badge uw badgelezer te scannen. Als u GoLeads, GoPlus of GoPremium hebt, ontvangt u de lijst van de bezoekers die de badgelezer(s) op uw stand hebben gescand.

Wat moet u doen tijdens de beurs?

  1. Haal uw gebruiksklare badgelezer tijdens de opbouwdag op bij het Business Point/Beurssecretariaat.
  2. Plaats de badgelezer op uw stand: in het gezichtsveld van uw bezoeker, goed bereikbaar en op de juiste hoogte om gemakkelijk te scannen. Advies nodig? We staan voor u klaar!
  3. Breng de groene sticker aan op de plaats waar u de badgelezer wilt.
  4. Verwijder de strip op uw badgelezer en plaats hem meteen op de groene sticker. U mag ook uw eigen verwijderbare hechtmiddel gebruiken.
  5. De batterijen van de badgelezer gaan een hele beurs mee.
  6. Breng de badgelezer terug naar het Business Ponit/Beurssecretariaat op het einde van de dag op de laatste beursdag.
  7. Als u GoLeads, GoPlus of GoPremium hebt, ontvangt u de lijst van de bezoekers die de badgelezer(s) op uw stand hebben gescand. U kunt die informatie ook opvragen via My Easyfairs.

Als u GoVisibility hebt, kunt u nog altijd upgraden naar GoLeads om de lijst te krijgen van bezoekers die de badgelezer(s) op uw stand hebben gescand.

N.B. De badgelezer die u huurt, blijft eigendom van Poken NV. Niet teruggebrachte badgelezers worden in rekening gebracht t.w.v. € 500.

Hoe werkt de Smartbadge?

"Zeer toegankelijk voor bezoekers & eenvoudig in gebruik."

Exposant, Transport & Logistics Antwerpen, België

"Geweldig systeem om onze impact te meten."

Exposant, Futurizz Madrid, Spanje

"De mogelijkheid om extra contacten te leggen, zelfs als het druk is op de stand."

Exposant, Transport & Logistics Antwerpen, België
Scroll naar top