19, 20 en 21 March 2024 | Evenementenhal Gorinchem

Dutch Spiral BV

Dutch Spiral BV

Over ons

At Dutch Spiral we work together with our customers to accomplish complete solutions in the field of shaftless screw conveyor systems and water treatment.

Besides our own product, Dutch Spiral delivers, assembles and maintains the products of Huber in the Netherlands and Belgium. The cooperation between Dutch Spiral and Huber ensures that complete solutions can be offered especially for the waste water and drinking water sector.

Our strength as a supplier is our versatility, flexibility and service orientation. Before, during and long after the delivery of the installation we are at your service!

The installations of Dutch Spiral are for sale and for rent.

Nieuws

Vacatures

ERVAREN LASSER

Wie ben jij?
Als ervaren lasser en vakman ben jij de verbindende factor tussen de tekeningen en ons eindproduct. Je vindt het leuk om zowel project specifieke als standaard machines samen te stellen en volledig af te lassen.

Mocht je het leuk vinden om je samenstellingen in actie te zien dan is het mogelijk om af en toe met de buitendienst mee te draaien, maar in het lassen en samenstellen van RVS machines ligt uiteindelijk je passie.

Wat ga je doen?
Je maakt lassamenstellingen van tekening
Je houdt je bezig met hechten, richten en aflassen
Je zorgt voor een juiste afwerking en kwaliteit
Je vormt een belangrijke schakel bij het realiseren van projecten.
Je werkt samen met een grote groep enthousiaste collega’s.
Wat vinden we belangrijk?

Je bent goed in het lezen en begrijpen van tekeningen
Je hebt ervaring met TIG en MIG/MAG-lassen (ook interne opleiding mogelijk)
Je kan zelfstandig werken
Je bent in het bezit van lascertificaten (is een pré, geen vereiste)

Vacatureadvertenties bekijken »

FIELD SERVICE ENGINEER

Wie ben jij?

Je bent een techneut pur sang en hebt al een aantal jaren ervaring als monteur in de metaal en techniek. Je vind het leuk om niet alleen standaard service werk en inspecties uit te voeren, maar haalt ook genoegdoening uit het reviseren van een oude machine. Nadat jij er mee klaar bent draait deze weer als een zonnetje.

Verreweg de meeste installaties bevinden zich in Nederland en België, maar je vind het niet vervelend om af en toe een nachtje in een hotel te moeten doorbrengen met je collega’s, omdat het plaatsen van de nieuwe installatie 2 dagen duurt en het heen en weer rijden zonde van de tijd is. En je klanten zijn blij als je hun storingen komt oplossen in je volledig uitgeruste service bus.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll to Top