18, 19 en 20 March 2025 | Evenementenhal Gorinchem

Electroproject B.V.

Electroproject B.V.

Over ons

The world around us is changing. Your needs, however, remain the same. That your business processes are safe. energy efficient and sustainable, but also that they do not suddenly stop.
Electroproject gives you this certainty, we deliver and guarantee “movement” so that your continuity is not compromised

Nieuws

Vacatures

Servicetechnicus

Bij Electroproject, onderdeel van Equans is elektrotechniek en noodstroomvoorzieningen één van de technologische speerpunten. Electroproject ontwerpt en realiseert klant specifieke oplossingen op het gebied van elektrische aandrijfsystemen en energietransitie. Voor de uitbreiding van ons ervaren team zijn wij op zoek naar jou!
Als Servicetechnicus bij Electroproject speel je een hoofdrol bij alle technische activiteiten die betrekking hebben op een aandrijfsysteem voor zowel nieuwe als bestaande installaties.

Vacatureadvertenties bekijken »

Technisch/Commercieel medewerker

Als Technisch/commercieel Project Engineer bij Electroproject kom je aan afwisseling niets tekort en werk je onder leiding van de Sales Support Manager. De werkzaamheden zijn vrij breed en beslaan van origine het hele technisch/commerciële spectrum behalve acquisitie. Dus vanaf dat er een gesprek bij de potentiële of bestaande klant ontstaat, via conceptuele engineering van de oplossing, advisering, calculatie en offerte, tot orderverwerking en projectmanagement. Deze laatste twee stappen worden in eerste instantie door de afdeling projectleiding uitgevoerd, maar wij verwachten dat je enkele projecten per jaar zelf kan leiden om zo feeling met de uitvoering te houden en opgedane lessen te kunnen verwerken in de nieuwe offerte trajecten. Je gebruikt dus je eigen kennis en opgedane ervaring om de juiste oplossing voor de klant te bedenken en uit te werken. Daarbij kan je eventueel ook gebruik maken van de afdeling techniek en service als er meer diepgang of detailengineering benodigd is.

Vacatureadvertenties bekijken »

Commissioning Engineer

Als commissioning engineer (Senior inbedrijfsteller) voor de afdeling service energie systemen bij Electroproject, onderdeel van Equans ben je verantwoordelijk voor projecten op het gebied van energiesystemen en complexe noodstroominstallaties. Daarvoor maak je gebruik van meet & regel en besturingssystemen voor zowel nieuwbouwprojecten als ombouw van bestaande installaties. Je maakt deel uit van een enthousiast team van breed georiënteerde technici. Je voelt je thuis in een functie waar klanttevredenheid en techniek hand in hand gaan. Het uitdagende werk met enerzijds ambitieuze deadlines en anderzijds veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid bij Electroproject, daar doe je het voor. Door de grote diversiteit in klanten en projecten is geen dag hetzelfde. Zoek jij een uitdagende rol als inbedrijfsteller waarin je je breed kan ontwikkelen binnen de Electrotechniek. Kom dan werken bij Electroproject en samen maken wij onze ambitieuze groeiambitie waar.

Vacatureadvertenties bekijken »

Senior Engineer Automation

Als Engineer Automation bij Electroproject, onderdeel van Equans ben je verantwoordelijk voor engineeringprojecten op het gebied van aandrijftechniek en complexe noodstroominstallaties. Daarvoor maak je gebruik van meet & regel en besturingssystemen voor zowel nieuwbouwprojecten als ombouw van bestaande installaties. Je maakt deel uit van een enthousiast team van breed georiënteerde technici. Je voelt je thuis in een functie waar klanttevredenheid en techniek hand in hand gaan. Het uitdagende werk met enerzijds ambitieuze deadlines en anderzijds veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid bij Electroproject, daar doe je het voor. Door de grote diversiteit in klanten en projecten is geen dag hetzelfde. Zoek jij een uitdagende rol als techneut waarin je je breed kan ontwikkelen binnen de Electrotechniek? Kom dan werken bij Electroproject en samen maken wij onze ambitieuze groeiambitie waar.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll to Top