Eliquo Water and Energy B.V.

About us

Design and installation of multi-technology processes for energy self-sufficient treatment of sewage, recovery of valuable nutrients and removal of micropollutants.

Marked product

News

Jobs

Lead Engineer E / PA

Lead Engineer E / PA

Als (Lead) Engineer E/PA bij ELIQUO ga jij aan de slag met het vertalen van een nieuwe zuiveringsinstallatie van P&ID naar een integraal en uitgewerkt elektrotechnisch ontwerp. Dit doe je samen met de andere disciplines (C/W). Afhankelijk van de omvang en complexiteit van het project maak je het ontwerp zelf of werk je samen met een team van elektrotechnische ontwerpers en tekenaars. Je bent van A tot Z betrokken bij projecten: tijdens de realisatie van jouw ontwerp op projectlocatie blijf je betrokken als vraagbaak en ben je nauw betrokken bij het testen en inbedrijfstellen.
Een greep uit de projecten waar jij aan kunt gaan werken:
– Installaties voor het verwijderen van medicijnresten uit stedelijk
afvalwater;
– De uitbreiding en/of nieuwbouw van rioolwaterzuiveringsinstallaties
voor een stad;
– Of de realisatie van een energie- en grondstoffenfabrieken voor de
verwerking van rioolslib.

Read more »
Project Manager

Project Manager

Ben jij een hands-on Project Manager die enthousiast wordt van multidisciplinaire projecten? Heb jij een passie voor duurzaamheid en interesse in waterzuiveringsinstallaties? Laat dit dan een mooie kans zijn voor jou om het verschil te gaan maken!
Als Project Manager bij Eliquo ben je eindverantwoordelijk voor het succes van diverse multidisciplinaire waterzuiveringsprojecten. Om tot succes te komen beheers je het gehele project, bewaak je de planning en het budget en geef je sturing aan het voltallige projectteam van collega’s en samenwerkingspartners. Projecten waaraan je zult gaan werken zijn bijvoorbeeld installaties voor het verwijderen van medicijnresten uit stedelijk afvalwater, de uitbreiding en/of nieuwbouw van rioolwaterzuiveringsinstallaties voor een stad of de realisatie van een energie- en grondstoffenfabriek voor de verwerking van rioolslib. Je werkt dus direct aan projecten met grote maatschappelijke relevantie.

Read more »

Contact us

Scroll to Top