18, 19 en 20 March 2025 | Evenementenhal Gorinchem

KROHNE Nederland B.V.

KROHNE Nederland

Over ons

Efficiënte drinkwatervoorziening ongeacht de capaciteit en ecologisch vriendelijke afvalwaterbehandeling?
Als één van de toonaangevende bedrijven in de proces meettechnologie, levert KROHNE een waardevolle bijdrage aan de vereisten van de waterindustrie.

De KROHNE Group

Familiebedrijf KROHNE ontwikkelt, produceert en levert innovatieve en betrouwbare meetinstrumentatie. Opgericht in 1921 in Duisburg, Duitsland met wereldwijd eigen fabrieken en verkoopkantoren in meer dan 60 landen.

Wij bieden industriële meetoplossingen en services voor verschillende industrieën, onze klanten bevinden zich in de olie & gas, water & afvalwater, chemie & petrochemie, voeding & dranken, energie, mineralen & mijnbouw en marine industrie.

De Nederlandse verkoop- en serviceorganisatie is gevestigd in Dordrecht, op dezelfde locatie als ’s werelds grootste fabriek voor magnetisch inductieve en ultrasone flowmeters: KROHNE Altometer. Hier bevindt zich ook KROHNE’S eigen ijkcircuit. Per jaar worden er ± 100.000 instrumenten geproduceerd en gekalibreerd, variërend in diameter van 2.5 mm t/m 3 meter.

Binnen het programma flowmeters onderscheidt KROHNE een viertal hoofdgroepen: vlottermeters, magnetisch inductieve flowmeters, massaflowmeters en ultrasone flowmeters. Hiernaast biedt de onderneming haar afnemers een uitgebreide range niveau-, temperatuur-, druk en analysemeters.

Dankzij jarenlange ervaring is KROHNE thuis in de meest uiteenlopende toepassingen. Hierdoor kunnen onze specialisten u uitstekend adviseren welke oplossing voor uw toepassing geschikt is.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll to Top