Lek/Habo
Lek/Habo

Lek/Habo

Over ons

Lek / Habo has been realizing efficient and sustainable energy systems for decades, including combined heat and power (natural and biogas) and heat pumps on among other things, effluent. They offer turnkey projects but can also be your partner for just delivering and installing an installation. For cogeneration, the power range starts at 30kWe and extends to 3,500 kWe.

In addition to supplying and installing installations, they also offer maintenance.

Lek / Habo is happy to help you build a sustainable future!

More information can be found on the website. You can always contact them without obligation.

Nieuws

Vacatures

Inspecteur Laagspanning

Voor ons Serviceteam, van de vestiging in Ter Aar, zijn wij op zoek naar een Inspecteur Laagspanning.

Als Inspecteur laagspanning voer je zelfstandig inspectiewerkzaamheden uit volgens NEN 3140 aan met name elektrotechnische installaties in de tuinbouw. Je maakt je eigen planning en afspraken met klanten. Aan de klanten rapporteer en adviseer je je bevindingen. Je maakt zelfstandig offertes voor de elektrotechnische inspecties. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van inspecties en het samenstellen van offertes voor vervolgwerkzaamheden.

De functie Inspecteur Laagspanning is een onderdeel van de het Serviceteam Installatietechniek. Het uitvoeren van inspecties is een zelfstandige functie. Indien je planning dat toelaat, draai je mee met het serviceteam op het gebied van elektrotechnische werkzaamheden. Je hebt een laptop, bestelbus en een smartphone om je werk goed uit te kunnen voeren.

Vacatureadvertenties bekijken »

Servicemonteur WKK

Lek/Habo in Bodegraven is ter uitbreiding van het Serviceteam op zoek naar een Servicemonteur WKK. Ben jij op zoek naar een technische functie met afwisseling in werkzaamheden én werklocatie?
Ben jij bekend met verbrandingsmotoren en/of heb jij affiniteit met besturingstechniek? Ben jij als (auto)monteur op zoek naar een nieuwe uitdagende baan, waar gegarandeerd: geen dag hetzelfde is? Dan komen wij graag met jou in contact!

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll to Top