18, 19 en 20 March 2025 | Evenementenhal Gorinchem

FieldCare versie 2.10 biedt een schat aan verbeteringen
Endress + Hauser BV

FieldCare versie 2.10 biedt een schat aan verbeteringen

Eén configuratie tool voor al uw apparaten Endress+Hauser FieldCare biedt u één universele omgeving voor configuratie, onderhoud en beheer van al uw Endress+Hauser apparaten en apparatuur van derden die Field Device Tool (FDT) standaard ondersteunen. Ni

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Eén configuratie tool voor al uw apparaten
Endress+Hauser FieldCare biedt u één universele omgeving voor configuratie, onderhoud en beheer van al uw Endress+Hauser apparaten en apparatuur van derden die Field Device Tool (FDT) standaard ondersteunen.

Nieuw ontwerp
FieldCare heeft een compleet nieuw ontwerp gekregen met grotere en duidelijk herkenbare bedieningsknoppen met een heldere kleurstelling. Met de nieuwe versie is het mogelijk de grootte van het venster aan te passen, zodat FieldCare eenvoudig gebruikt kan worden op kleinere apparaten, zoals tablets.

Industrieel Ethernet
Met de verschijning van FieldCare versie 2.10 wordt de ondersteuning van standaard industriële communicatie protocollen verder uitgebreid. Naast HART, PROFIBUS en FOUNDATION biedt FieldCare nu ook ondersteuning voor de standaard industriële ethernet communicatie protocollen EtherNet/IP en Modbus TCP.

HART 7 ondersteuning
FieldCare biedt ondersteuning voor de nieuwe HART 7 apparaten en kan lange apparaat namen van 32 karakters volledig weergeven. Daarnaast is voor FieldCare een nieuwe en verbeterde HART generieke apparaat DTM beschikbaar voor het configureren van HART 5, 6 en 7 apparaten.

Verbeterde iDTM’s
Een iDTM biedt volledige configuratie functionaliteit voor een HART of FOUNDATION Fieldbus apparaat waarvoor geen leverancier specifieke apparaat DTM beschikbaar is. De iDTM gebruikersinterface is verder verbeterd met wizards en aanvullende afbeeldingen.
Met een FieldCare Plant Asset Management licentie worden voor 1500 HART – en 700 FOUNDATION Fieldbus apparaten iDTM’s beschikbaar gesteld. Elk HART of FOUNDATION Fieldbus apparaat kan dus met FieldCare worden ingesteld…één configuratie tool voor al uw apparaten.

Verbeterde netwerk scan
De netwerk scan van FieldCare is aanzienlijk verbeterd en uitgebreid. Door toepassing van de nieuwe FDT 1.2.1 functionaliteit is het nu mogelijk om automatisch HART apparaten aan het FieldCare netwerk overzicht toe te voegen die zijn aangesloten op PROFIBUS remote I/O van o.a. Pepperl+Fuchs, Siemens, STAHL en TURCK.
Met de nieuwe recursieve scan functie is het mogelijk om met één enkele muisklik een compleet netwerk te scannen…’one touch network’.
In combinatie met de Endress+Hauser Fieldgate SFG500 is de netwerk scan op een PROFIBUS netwerk vijf keer sneller dan voorheen op basis van de nieuwe SFG Speed Scan (Triple S) functie.

W@M Life Cycle Management integratie
In FieldCare versie 2.10 is de integratie met Endress+Hauser W@M Life Cycle Management verder verbeterd. Apparaat configuratie rapporten worden vanuit FieldCare automatisch geüpload naar W@M Enterprise of Portal met een herkenbare gebeurtenis tekst en kunnen eenvoudig vergeleken worden vanuit FieldCare of W@M. Deze functie is bijzonder effectief bij het vervangen van een apparaat en borgen van klant specifieke instellingen.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll to Top