18, 19 en 20 March 2025 | Evenementenhal Gorinchem

Nieuwe radarniveaumeting Micropilot FWR30
Endress + Hauser BV

Nieuwe radarniveaumeting Micropilot FWR30

IIoT voorraadbeheer zonder kopzorgen

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Beheer uw voorraden op afstand zonder problemen. Om deze uitdaging het hoofd te bieden heeft Endress+Hauser een IIoT oplossing ontwikkeld. De oplossing bestaat uit de nieuwe batterij gevoede radarniveautransmitter Micropilot FWR30 en Netilion, Endress+Hauser’s eigen cloud-based IIoT-ecosysteem. ‘s Werelds eerste 80GHz radar FWR30 combineert (high-end) datacommunicatie met gebruiksvriendelijke digitale diensten. De gegenereerde meetgegevens zijn daardoor altijd en overal toegankelijk. Digitale diensten Netilion Value, Netilion Inventory en SupplyCare zorgen voor de representatie van de meetwaarden op smart devices. Resultaat van dit alles is een betrouwbare, kosteneffectieve en dataveilige oplossing voor het beheer van voorraden.

Eenvoudige installatie
De Micropilot FWR30 met Netilion cloud services is ontworpen om het proces te vereenvoudigen – van inkoop tot bedrijfsvoering. De draadloze en batterij gevoede sensor kan op elke kunststof tank in een paar eenvoudige stappen gemonteerd worden.

Het wordt geleverd met add-ons zoals een basisprognose en een eenvoudig overzicht van de status van tanks, silo’s en containers. SupplyCare Hosting is een oplossing voor voorraadbeheer die helpt om de voorraadkosten te verlagen en de productiviteit te verhogen. Verder optimaliseert het de supply chain met individuele IT-oplossingen voor voorraadbeheer en de integratie van data in bedrijfsprocessen en ERP-systemen.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll to Top