18, 19 en 20 March 2025 | Evenementenhal Gorinchem

Sluit uw drukmeting aan op de toekomst
Endress + Hauser BV

Sluit uw drukmeting aan op de toekomst

Verbeterde procesveiligheid en productiviteit met de nieuwe Cerabar en Deltabar

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Endress+Hauser lanceert de nieuwe Cerabar- en Deltabar-druktransmitters. Dankzij hun Bluetooth-interface zijn ze eenvoudiger te bedienen en efficiënter te onderhouden in veiligheidskritieke systemen. Het hoge veiligheidsniveau in combinatie met verbeterde productiviteit volgt de slimme veiligheidsaanpak van Endress+Hauser om de beschikbaarheid van installaties te vergroten. Heartbeat Technology vormt de basis voor voorspellend onderhoud en maakt het mogelijk om de functionaliteit van de apparaten zonder procesonderbreking te verifiëren.

• Verbeter uw procesveiligheid
• Verhoog uw productiviteit
• Ontgrendel IIoT-potentieel

Eenvoudige bediening verhoogt de productiviteit
Endress+Hauser heeft de nieuwe drukmeetlijn Cerabar en Deltabar vereenvoudigd. Dit komt tot uiting in de intuïtieve bediening via de SmartBlue-app, die begeleide bedieningssequenties voor parametrisering en inbedrijfstelling van de druksensor omvat. Dit wordt mogelijk gemaakt door een extra Bluetooth-interface, die afstanden tot 15 m overbrugt. Meetpunten die moeilijk te bereiken zijn of in explosiegevaarlijke omgevingen zijn dus gemakkelijk te onderhouden, zelfs als ze alleen via een 4-20mA-interface in het proces zijn geïntegreerd.

Ontgrendel IIoT-potentieel
De NAMUR roadmap Process-Sensors 4.0, noemt drie belangrijke criteria voor digitale processensoren: draadloze communicatie, sensordiagnose en het verstrekken van informatie over de sensor en het proces. Met de optioneel verkrijgbare Bluetooth®- en Heartbeat Technology-functies voldoen de nieuwe Cerabar en Deltabar aan deze criteria.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll to Top