18, 19 en 20 March 2025 | Evenementenhal Gorinchem

Verbeterde procesveiligheid en productiviteit
Endress + Hauser BV

Verbeterde procesveiligheid en productiviteit

Endress+Hauser lanceert de nieuwe Cerabar- en Deltabar-druktransmitters.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

De nieuwe Cerabar- en Deltabar-druktransmitters zijn dankzij Bluetooth-interface eenvoudiger te bedienen en efficiënter te onderhouden in veiligheidskritieke systemen. Het hoge veiligheidsniveau in combinatie met verbeterde productiviteit volgt de slimme veiligheidsaanpak van Endress+Hauser om de beschikbaarheid van installaties te vergroten. Heartbeat Technology vormt de basis voor voorspellend onderhoud en maakt het mogelijk om de functionaliteit van de apparaten zonder procesonderbreking te verifiëren.

Heartbeat Technology ondersteunt onderhoudspersoneel bij het verifiëren van hun meetpunten. Dit kan via een Bluetooth verbinding en met één druk op de knop met de SmartBlue app. De verificatie kan in minder dan 3 minuten zonder procesonderbreking worden uitgevoerd. Er wordt automatisch een verificatieprotocol gegenereerd met gedetailleerde testinformatie.

Heartbeat Technology biedt gebruikers de ruimte die ze nodig hebben om hun productieprocessen te optimaliseren door middel van data-gebaseerde inzichten in het proces. Het biedt transparantie over de conditie van de meetapparatuur en het proces.

Maar Heartbeat Technology kan nog meer. Het detecteert ook onregelmatigheden in het proces, bijvoorbeeld een defecte kabel of detecteren van geblokkeerde impulslijnen door gekristalliseerd medium met drukverschiltransmitters. Deze gegevens vormen de basis voor voorspellend onderhoud.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll to Top