18, 19 en 20 March 2025 | Evenementenhal Gorinchem

Verhoogde meetprestaties voor vortex flowmeters
Endress + Hauser BV

Verhoogde meetprestaties voor vortex flowmeters

maximale transparantie voor stoom, gas en vloeistof, een behaalde verbetering in nauwkeurigheid in het lagere meetdebiet

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Wereldwijd ongeëvenaarde robuustheid
Prowirl 200 – de vortex flowmeter van Endress+Hauser – is de meest robuuste vortex flowmeter die op de markt verkrijgbaar is. De vortex flowmeter combineert de in praktijk bewezen en innovatieve vortex technologie met het uniforme tweedraadsconcept voor flow. ‘s Werelds eerste alarmfunctie voor het detecteren van natte stoom direct in een pijplijn biedt unieke mogelijkheden voor procesbeheersing. Als een multivariabele vortex flowmeter biedt Prowirl 200 alles-in-één: gelijktijdige meting van massa flow, gecorrigeerd volume flow, energie flow, temperatuur, druk en zelfs de stoomkwaliteit. De Prowirl 200 zorgt dag en nacht voor een veilige werking en efficiënt energiebeheer. Duurtesten over de jaren hebben aangetoond dat de Prowirl Vortex geen drift vertoont en herkalibratie niet meer noodzakelijk is (lifetime calibration factor).

Kalibratie op 5 punten
5-puntskalibratie geeft een verhoogde meetprestatie van ± 0,65% o.r. voor vloeistoffen en ± 0,9% o.r. voor gassen voor Reynolds-getallen boven 10 000. Voor Reynolds-getallen onder de 10.000 geeft dit een nauwkeurigheid van ± 2,5% o.r. Dit maakt de Prowirl F 200 en R 200 de meest lineaire vortex flowmeters die beschikbaar zijn in de markt. De 5-puntskalibratie in combinatie met p-/T-gecompenseerde Prowirl 200 biedt de meest nauwkeurige mass/energie flowmeting van doorgaans ± 1,4% o.r.

Uniform tweedraadsconcept
Prowirl 200 is gebaseerd op een uniform concept dat de complexiteit voor de gebruiker vereenvoudigd. Het nieuwe concept standaardiseert de bediening, de functieomschrijvingen, datamanagement, systeemintegratie, foutmelding, documentatie tot en met de productstructuur. Deze innovaties geven economische voordelen gedurende de gehele levenscyclus.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll to Top