Bezoekers​

Waarom bezoeken?

Aqua Nederland Vakbeurs is uitgegroeid tot hét toonaangevende moment voor de nationale waterbranche. Als waterschap, drinkwaterbedrijf of industrieel bedrijf mag u hier zeker niet ontbreken. Maar liefst 370 exposanten (combinatie met RioleringsVakdagen) tonen u hun nieuwste innovaties en producten op het gebied van waterbehandeling, watermanagement en watertechnologie.

Drie redenen om te bezoeken

Nationale waterbeurs

De enige nationaal georiënteerde waterbeurs, waar u drie dagen lang kunt netwerken met professionals uit de waterbranche.

Sterke partners in kennis en innovaties

Door een nauwe samenwerking met sterke partners uit de markt, zoals ENVAQUA, Water Alliance en NWP, biedt de beurs u een breed scala aan kennis en innovaties.​

Gastvrij Gorinchem

Door de unieke Full Service Formule geniet u gedurende uw gehele bezoek van gratis uitgebreide catering op de beursvloer.​

Ruimere opzet van de beursvloer

Door de komst van een extra roltrap in het midden van Evenementenhal Gorinchem, wordt de bovenverdieping een integraal onderdeel van de beursvloer. 

Ook zijn er meer ruimtes voor u en uw relaties ingericht om te netwerken en ligt de focus op Next Level op een uitgebreid kennisprogramma en de belangrijkste innovaties uit de markt.

Aftermovie Aqua Nederland Vakbeurs 2019

“Perfect voor contacten te onderhouden”

W.C.M. van Beek – BrabantWater

“Er heerst een persoonlijke sfeer mede gevoed door diversiteit en kwaliteit”

H. Snel – Evides Waterbedrijf
Scroll naar top