Waarom deelnemen

Op 18, 19 en 20 maart 2025 vindt hét toonaangevende evenement voor de nationale waterbranche plaats in Evenementenhal Gorinchem. U kunt als exposant de nieuwste innovaties en producten op het gebied van waterbehandelingwatermanagement, watertechnologie en rioolbeheer presenteren en demonstreren. Nieuwe speerpunten in het programma zijn klimaat, stedelijk en oppervlakte water en energietransitie.

 

Download hieronder de facts en figures van afgelopen editie en bekijk de video om een goed beeld te krijgen van Aqua Nederland.

Drie redenen om deel te nemen

Nationaal georiënteerd

Aqua Nederland is de enige nationaal georiënteerde watervakbeurs, waar u drie dagen lang kunt netwerken met professionals uit de waterbranche.

Sterke partners

Door een nauwe samenwerking met sterke partners uit de markt, zoals Water Alliance, NWP en KNW, biedt de beurs een breed scala aan kennis en innovaties.

Prijs - Kwaliteit

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding inclusief de unieke Full Service Formule. Hiermee geniet u o.a. van gratis catering op de beursvloer en drie keer een uitgebreide lunch.

Feiten en cijfers op een rij

86% van de exposanten beveelt vakgenoten aan deel te nemen aan de volgende editie

85% van de bezoekers heeft invloed op bedrijfsbeslissingen

89% van de bezoekers komt in 2023 de vakbeurs weer bezoeken

85% van de exposanten was zeer tevreden over de netwerkmogelijkheden

Alle service-onderdelen

Altijd ondersteuning

Het beursteam staat altijd tot uw beschikking en helpt u graag tijdens de opbouw, het event en de afbouw.

Parkeren

Voldoende parkeergelegenheid voor u én uw relaties op onze parkeerplaats voor €8,00 per auto.

Complete stands

Maakt u gebruik van de standbouw van Easyfairs? Dan krijgt u een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte stand: vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking.

Perfecte catering

Tijdens uw deelname kunt u samen met uw relaties gratis gebruikmaken van de catering op de diverse terrassen op de beursvloer. Aankomende editie worden de cateringpunten nóg uitgebreider.

Promotieservice

Voorafgaand aan uw deelname biedt de organisatie van Aqua Nederland u verschillende middelen om uw beursdeelname te promoten zodat u de juiste doelgroep treft tijdens het event. ​

Gratis Uitnodigingsservice

65% van de bezoekers komt binnen via de Uitnodigingsservice van Easyfairs. Alle tijd en (opmaak- en drukwerk)kosten die u normaal kwijt zou zijn voor een uitnodiging bespaart u! In de postuitnodiging vermelden we uw bedrijfsnaam. Zo is voor uw klant duidelijk dat u hem/haar persoonlijk uitnodigt. Relaties die ook in onze e-maildatabase voorkomen, krijgen geen poststuk, maar een e-mail met een unieke registratiecode. Ook in deze e-mail is uw bedrijfsnaam prominent in beeld.

Next Level

Door de komst van Next Level, de vernieuwde beurshal in Evenementenhal Gorinchem, wordt de bovenverdieping een integraal onderdeel van de beursvloer. Aankomende editie is er meer ruimte gecreëerd op de plattegrond op de benedenverdieping voor u en uw relaties om veilig rond te lopen en te netwerken. Daarnaast zorgt deze indeling ervoor dat er meer prominente stands tot uw beschikking komen.

 

Wij helpen u aan de juiste standlocatie voor een optimale deelname.

Bent u een leverancier op het gebied van waterbehandeling, watermanagement en watertechnologie en rioolbeheer? Dan is hal 1 voor u bij uitstek dé marktplaats om uw product of dienst goed onder de aandacht te brengen.  Bent u een ingenieurs- en adviesbureaukennisinstellingopleider of een specifieke leverancier gericht op klimaat, stedelijk of oppervlakte water of energie? Verenig u dan met de partijen op Next Level om de bezoeker te adviseren of kennis te laten maken met uw oplossingen.

Dit was editie 2024

Bekijk de aftermovie van editie 2024 en proef alvast de sfeer. 

“Op Aqua Nederland wordt de toekomst van de waterbranche getoond.”

“De relatiebeurs van (afval)water behandelend Nederland.”

“Aqua Nederland, een bron van inspiratie en innovatie.”

“Aqua Nederland is een absolute 'must' voor een ieder die geïnteresseerd is in de afvalwater- en drinkwaterindustrie.”

Scroll naar top