De complete waterketen

Het wordt steeds duidelijker dat er eigenlijk maar één waterketen is die steeds meer een geheel vormt. Een keten die steeds meer samenwerkt om de uitdagingen op het gebied van klimaatadaptatie, veilig water, circulariteit en energietransitie samen aan te gaan. Zo worden zuiveringsinstallaties ingezet als waterfabriek voor proceswater of wordt overmatig hemelwater vastgehouden om riool te ontlasten en droogte te vertragen.


Tijdens Aqua Nederland komt vraag en aanbod van watertechnologie, waterbeheerdiensten en kennisproducten samen voor de complete nationale waterketen. De vier watertypen Afvalwater, Drinkwater, Proceswater en Stedelijk water & Rioolbeheer krijgen elk gerichte kennissessies, productpresentaties en netwerkmogelijkheden. 

Klik op de iconen om hier meer over te lezen.

Drie redenen om te bezoeken

Nationale waterbeurs

De enige nationaal georiënteerde waterbeurs, waar u drie dagen lang kunt netwerken met professionals uit de (afval)waterbranche.

Sterke partners in kennis en innovaties

Door een nauwe samenwerking met sterke partners uit de markt, zoals ENVAQUA, Water Alliance en NWP, biedt de beurs u een breed scala aan kennis en innovaties. Bekijk hier het programma.

Gastvrij Gorinchem

Door de unieke Full Service Formule geniet u gedurende uw gehele bezoek van gratis uitgebreide catering op de beursvloer.​

Lees H2O online

Vanwege het verplaatsen van de vakbeurs biedt H2O iedereen de gelegenheid om de speciale beurseditie van H2O-magazine online te lezen. Deze waardevolle branche informatie willen we u niet onthouden.

Aftermovie Aqua Nederland Vakbeurs 2019

“Perfect voor contacten te onderhouden”

“Er heerst een persoonlijke sfeer mede gevoed door diversiteit en kwaliteit”

Scroll naar top