“De Watermarktplaats” (benedenverdieping)

De Watermarktplaats

Aqua Nederland is dé vakbeurs van Nederland op het gebied van afvalwater, drinkwater, proceswater en stedelijk water & rioolbeheer. Het platform brengt de markt samen om de toekomst van watermanagement samen te trotseren. Sinds 2022 bestaat Aqua Nederland uit 2 beurshallen: “De Watermarktplaats” (beneden) en Next Level (bovenverdieping), waarbij iedere hal een eigen focus heeft.

Netwerken is een belangrijk onderdeel van Aqua Nederland. Daarom zijn er in beide hallen voldoende terrassen ingericht waar de sector onder het genot van een hapje en drankje samen kan sparren over de uitdagingen van nu en morgen.

Wie treft u op ‘De Watermarktplaats’?

In de grote beurshal beneden zijn ruim 250 exposanten present om hun producten en diensten op het gebied van watertechnologie en waterbehandeling te presenteren en demonstreren. Dit vormt dé productenmarktplaats waar vraag en aanbod samenkomt.

Zowel onmiskenbare A-spelers als belangrijke kleine bedrijven en start-ups zijn aanwezig op Aqua Nederland om zich te presenteren aan de bezoekende watersector.

 

Op de bovenverdieping Next Level treft u o.a. de kennistheaters, kennispartners, innovaties en aanbod rondom stedelijk water en klimaat.

Scroll naar top