Programma

Nieuw! Next Level

Met de nieuwe exclusieve beurshal van Evenementenhal Gorinchem, Next Level, is het mogelijk een uitgebreid kennisprogramma op te zetten. Met alle veranderingen in het klimaat en de gevolgen daarvan, kan Nederland niet anders dan maatregelen treffen. Dit wordt alleen een succes als krachten uit de watersector gebundeld worden. Tijdens Aqua Nederland Vakbeurs faciliteren we de presentatiemogelijkheid en -ruimte voor diverse kennispartijen. Ook is Next Level ingericht voor  ingenieurs- en adviesbureaus, kennisinstellingen, opleiders en specifieke leveranciers gericht op klimaat om u als bezoeker kennis te laten maken met oplossingen en te adviseren.

Verbreding in waterthema’s

Tijdens Aqua Nederland Vakbeurs wordt voor het eerst uitgebreid ingespeeld op actuele vraagstukken met betrekking tot de klimaatadaptieve stad en energieneutrale oplossingen. Daarnaast worden er een speciale kennisdagen ingericht voor de bezoekers uit de waterschappen, drinkwaterbedrijven en de industrie.

 

Next Level is compleet ingericht voor advies, netwerken, innovaties en kennissessies gericht op de bovengenoemde belangrijke thema’s. Hierdoor is de bovenverdieping extra interessant voor beleidsmakers, projectontwikkelaars of adviseurs op dit gebied. Ontdek hoe u met krachtige nieuwe inzichten en kennis de uitdagingen aan kunt gaan samen met de markt

Fitterijdemonstratie

In 2019 werden voor het eerst fitterijdemonstraties gegeven tijdens Aqua Nederland Vakbeurs in samenwerking met Koninklijk Nederlands Waternetwerk (KNW), Waternet en Waterbedrijf Groningen. Dit is met zeer veel enthousiasme ontvangen waardoor in 2020 opnieuw fitterijteams naar de vakbeurs afreizen.

 

De wedstrijden zijn een vakbekwaamheidstest. Het is de bedoeling dat de teams zo snel mogelijk een 150 mm GN/C drinkwater distributieleiding onder druk aanboren, vervolgens de aansluitleiding koppelen aan een meteropstelling en deze doorverbinden naar een tapkraan. Op het moment dat er water uit de tapkraan komt is het over en wordt de tijd gestopt. 

Programma

Bezoek deze pagina op een later moment voor het programma van 2020

Bezoek deze pagina op een later moment voor het programma van 2020

Govert Schilling – ’14 miljard jaar water’

 

Heeft u suggesties voor het Next Level programma voor Aqua Nederland Vakbeurs 2020? Neem dan contact op met het team. Wie weet komt uw onderwerp aan bod of staat u zelf in de spotlight!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van het nieuwe programma voor editie 2020.

Partners

Scroll naar top