Programma

Kennis is kracht

De Nederlandse watersector is in een stroomversnelling gekomen o.a. door klimaatverandering, stresstesten, hogere eisen aan waterkwaliteit, energietransitie, circulaire doelstellingen en kansen met digitalisering. Koplopers in de waterbranche geven diverse workshops, kennissessies en demonstraties tijdens Aqua Nederland Vakbeurs en RioleringsVakdagen. Kom naar de diverse theaters en congressen en ontdek hoe u met krachtige nieuwe inzichten en kennis de uitdagingen aan kunt gaan.

Aqua Nederland Theater

Hier vinden praktische kennissessie plaats gericht op huidige thema’s binnen onder andere waterschappen, drinkwaterbedrijven en industrieën. Hieronder zal het programma voor 2020 steeds verder aangevuld worden. 

 

Heeft u suggesties of ideeën voor 2020, neem dan gerust contact met ons op.

Nationale Watertechnologie Week

De Nationale Watertechnologie Week (NWTW) wordt georganiseerd door ENVAQUA, Water Alliance en NWP en vindt gelijktijdig plaats met Aqua Nederland Vakbeurs. Het programma van de NWTW bestaat uit korte interactieve lezingen en workshops met iedere beursdag een ander thema. Aanmelden voor deze lezingen is verplicht via www.nwtw.nl.

Nieuw! De eerste etage van Evenementenhal wordt dit jaar voor het eerst volledig in gebruik genomen. Op deze vernieuwde en zeer moderne bovenverdieping staan tijdens Aqua Nederland Vakbeurs 2020 kennis, innovaties, carrière en netwerken voor de waterprofessional centraal.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van het nieuwe programma voor editie 2020.

Programma

Bezoek deze pagina op een later moment voor het programma van 2020

Partners