Archieven: Nieuws

Manage newss on your website

Slibindikstraat

Slibindikstraat

Ook op zoek naar een sparringpartner, die meedenkt over uw project? Wij gaan graag met u in gesprek.

Nieuwe 20m3

Nieuwe 20m3

Onze vloeistofdichte huurcontainers gaan als warme broodjes op een koude morgen, daardoor blijven we onze vloot continu uitbreiden.

IPCOSAFE

IPCOSAFE

Werken met gasuitstroom is verledentijd

Entec LVB menger

Entec LVB menger

ENTEC dynamische mixers .Ons robuuste RVS-menglichaam is nu ook verkrijgbaar in de uitvoering met een deelbaar menglichaam: model Singapore. De voordelen van een robuust menglichaam, voordelig transport, én montage door kleine toegangsluiken – in één.

Industrie 4.0 in waterobjecten

Industrie 4.0 in waterobjecten

De vierde industriële revolutie. Het is de verbinding en communicatie tussen verschillende systemen en machines waardoor slimme fabrieken en installaties sneller, efficiënter en grotendeels geautomatiseerd werken.

LOOP MEE MET EEN DIGITALE MONTEUR

LOOP MEE MET EEN DIGITALE MONTEUR

De digitale monteur heeft betrekking op het registreren van de exacte ligging van kabels en leidingen door de vakmensen zelf, tijdens de aanleg.

Caring for water. With passion.

Caring for water. With passion.

Naast dat Wilo bekend is in de HVAC-wereld, ontwikkelt de leverancier ook al jarenlang oplossingen voor de gehele waterkringloop.

Wilo 150 jaar

Wilo 150 jaar

Dit jaar viert Wilo het 150-jarig bestaan. Ervaar en bekijk de grote mijlpalen uit de geschiedenis via het speciale wilo1872 platform!

Kaderrichtlijn Water

De Nederlandse Waterschappen staan voor een uitdaging nu zij in 2027 aan de normen moeten gaan voldoen van de nieuw vastgestelde Kaderrichtlijn Water.

Have your filters tested?

Uw filters laten testen?

Laat uw filters testen in onze eigen testruimte! Lees hier meer over welke metingen en analyses wij kunnen uitvoeren.

ACN Vernieuwt

Na 17 jaar toe aan een nieuwe huisstijl. Heeft u onze vernieuwde website al bezocht?

Gemaal Waard Nieuwland

Gemaal Waard Nieuwland

In de zomer van 2021 is de bouw van het gemaal Waard-Nieuwland te Hippolytushoef voor Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK) afgerond.

B4 windwatermolens Westergouwe

B4 windwatermolens Westergouwe

In opdracht van Projectbureau Westergouwe en Aannemingsmaatschappij van Gelder B.V. heeft Bosman Watermanagement twee stuks B4 windwatermolens geplaatst in de recreatieve groenzone van polderpark Westergouwe.

Eerste Vision-MV

Eerste Vision-MV

Het gemaal Kerklaan van Waterschap Hollandse Delta is recent voorzien van een visveilige pomp.

Blue Line plaatbeluchters in RWZI Zwijndrecht

Bosman Watermanagement heeft de 352 stuks oude beluchtingsplaten op de RWZI van Zwijndrecht mogen reviseren en alle PE leidingen, wandbeugels, vloerbeugels en bevestigingsmaterialen mogen vervangen.

Discarded grease continues to plague the sewage system

Weggegooid vet blijft het rioleringsstelsel teisteren

”Ik denk dat we 40-50.000 euro per jaar besparen, bovendien is er een stuk minder overlast voor inwoners. De verkeershinder van die grote wagens is bijna verdwenen, en ze hoeven niet op te letten of het deksel wel op hun wc zit als we aan het werk zijn.”

Multi-F Solar bij windkracht 11, de ultieme test!

Multi-F Solar bij windkracht 11, de ultieme test!

vrijdag 18 februari 2022 raasde Eunice over het Multi-F Solar systeem van Kwekerij Noordhoek in Zeeland. De ruim 1000 zonnepanelen op een Multi-F afdekking lagen zo vast als een huis en kwamen ongeschonden uit de strijd. Als gecalculeerd!

EDUR-multifasetechnologie – Innovatieve toepassingen

EDUR-multifasetechnologie – Innovatieve toepassingen

De EDUR-multifasetechnologie is goed ingeburgerd in het proces van opgeloste luchtflotatie. EDUR gelooft dat er nog meer mogelijkheden zijn voor deze technologie en zoekt geïnteresseerde partners om mogelijke oplossingen te ontwikkelen.

Scroll naar top