Bovenverdieping “Next Level”

Next Level

Aqua Nederland is dé vakbeurs van Nederland op het gebied van afvalwater, drinkwater, proceswater en stedelijk water & rioolbeheer. Het platform brengt de markt samen om de toekomst van watermanagement samen te trotseren. Sinds 2022 bestaat Aqua Nederland uit 2 beurshallen: “De watermarktplaats”  (beneden) en Next Level (bovenverdieping), waarbij iedere hal een eigen focus heeft.

Netwerken is een belangrijk onderdeel van Aqua Nederland. Daarom zijn er in beide hallen voldoende terrassen ingericht waar de sector onder het genot van een hapje en drankje samen kan sparren over de uitdagingen van nu en morgen.

Wat kunt u verwachten op "Next Level"?

Samen werken aan water

Tijdens Aqua Nederland 2022 vond de officiële introductie plaats van Next Level en het bijbehorende vernieuwende aanbod. De toekomst van watermanagement en klimaatadaptatie zijn op deze verdieping belangrijke speerpunten en de focus ligt hier voornamelijk op kennisdeling, advies, innovatie en carrière. ‘Samen werken aan water’ is het beursmotto om samen oplossingen te vinden voor de actuele en toekomstige wateruitdagingen.

Exposanten

Onder andere leveranciers voor rioolbeheer, waterbeheeroplossingen in de openbare ruimte, advies- en ingenieursbureaus, innovators en kennisinstituten vinden Next Level de ideale locatie om in contact te komen met de meer beleidsmatige waterprofessional.

Bezoekers

Vooral de bezoeker die op zoek is naar inhoudelijke kennis, innovaties, advies op het gebied van watermanagement of rioolbeheer, of die een carrièreswitch binnen de watersector wil maken, is op Next Level op het goede adres.

Kennisprogramma

Aqua Nederland kent een rijk programma met gerenommeerde partners uit de watersector. Er zijn op de bovenverdieping twee theaters ingericht: het Watertheater en het Stedelijk Watertheater. Het Watertheater richt zich iedere dag op een andere doelgroep met Proceswater Dinsdag, Waterschap Woensdag en Drinkwater Donderdag. Het Stedelijk Watertheater richt zich op thema’s rondom rioolbeheer en klimaatadaptieve oplossingen.

 

Tevens zijn er diverse partijen die traditiegetrouw Aqua Nederland als platform gebruiken om hun ledenvergadering of netwerkbijeenkomst te organiseren. Hier zijn de twee moderne congreszalen en de netwerkfoyer uitermate geschikt voor.

In samenwerking met Water Alliance wordt voor de vijfde keer de Innovatiestraat gezamenlijk georganiseerd. Bezoekers zijn hier in één oogopslag en binnen no time op de hoogte zijn van de laatste en nieuwste (afval)watertechnologieproducten.

Vacature Plaza

Er heerst een enorme werkdruk binnen de sector en een groot tekort aan personeel. Aqua Nederland speelt hier daarom samen met ervaren partners op in. Op de Vacature Plaza kunnen waterprofessionals hun carrièremogelijkheden verkennen. Hier worden de meest actuele vacatures uit de watersector gepresenteerd voor zowel starters als gevorderden met een ruimere werkervaring. Niet alleen op Next Level tijdens de beurs, maar ook gedurende het jaar kunnen exposanten hun vacatures tonen op de beurswebsite. Trotse partners van Vacature Plaza 2023 waren o.a. Watervacatures.nl (een initiatief van KNW/H2O) en Waterjobs (een initiatief van Water Alliance).

bovenverdieping next level tijdens Aqua Nederland
bovenverdieping next level tijdens Aqua Nederland
bovenverdieping next level tijdens Aqua Nederland
bovenverdieping next level tijdens Aqua Nederland
Scroll naar top