Hoe de beurs te promoten

In aanloop naar de beurs is het belangrijk om uw deelname kenbaar te maken aan (potentiële) relaties. Samen met u als exposant streven wij naar een beursvloer vol met kwalitatieve bezoekers! Om uw beursdeelname kenbaar te maken via alle mogelijke kanalen bieden wij u kosteloos diverse tools om uw deelname te promoten en tot een nog groter succes te maken. De tools die u kunt gebruiken: de Uitnodigingsservice, uw persoonlijke uitnodigingslink in My Easyfairs, de uitnodigingsflyers en diverse marketingmaterialen.

 

Lees hieronder snel verder.

Persoonlijke uitnodigingslink

In My Easyfairs treft u uw Persoonlijke Uitnodigingslink. Deze kunt u inzetten indien de registratieportal geopend wordt. Dit is begin januari. Deze link kunt u inzetten voor al uw online uitingen. Wanneer een bezoeker zich registreert via uw link, dan ziet u in My Easyfairs welke bezoekers dit zijn. Zo kunt u voorafgaand aan de beurs al afspraken inplannen bijvoorbeeld of een sms alert instellen wanneer deze bezoeker de beursvloer betreedt.

Marketingmaterialen

In My Easyfairs vindt u diverse marketingmaterialen, in het blokje ‘Marketingmateriaal’ onder de tab ‘Klanten & prospects uitnodigen’. De map bevat op dit moment het beurslogo in verschillende formaten. Gebruik het logo op de verschillende marketinguitingen die u gepland heeft staan in aanloop naar uw beursdeelname (zowel in print als digitaal). Zo kunt u uw deelname via verschillende kanalen kenbaar maken bij een zo groot mogelijke interessante doelgroep.

De map met marketingmaterialen wordt later verder aangevuld met banners en andere uitingen die u kunt gebruiken op uw website, in uw e-mailhandtekening of in uw digitale nieuwsbrieven. In uw online uitingen kunt u verwijzen naar de website of de registratieportal.

Uitnodigingsflyer

Naast de digitale promotiemiddelen ontvangt u ongeveer 2 maanden voor beurs uitnodigingsflyers per post met daarin uitnodigingen waarmee u uw relaties nogmaals kunt attenderen op uw deelname of uit kunt nodigen voor een bezoek aan de beurs.

H2O officieel mediapartner Aqua Nederland

Ieder jaar brengt H2O het beursmagazine uit. Zet uw bedrijf, product of dienst extra in het zonnetje bij de bezoekers. Download de mediakaart hieronder en zie wat u kunt doen om uw deelname een boost te geven.

Wilt u graag digitaal bladeren? Klik dan op:

Banners en beeldmateriaal

In My Easyfairs hebben we een mediakit vol met banners en beeldmateriaal wat u als exposant kunt gebruiken. Hieronder een voorbeeld. Ook kunt u via My Easyfairs uw eigen materiaal personaliseren!

Primeur: De AdRider

Nieuw dit jaar op de vakbeurs is de AdRider, een uniek en innovatief concept waarmee uw advertentie over de hele beursvloer zichtbaar is. Sterker nog de advertentie rijdt de doelgroep tegemoet. 

 

Dit jaar is ter introductie de speciale mogelijkheid om voor slechts €990,- 3 dagen lang, of €500,- per dag, zichtbaar te zijn op Aqua Nederland. In 3 dagen tijd bent u 960x zichtbaar in het hart van uw doelgroep!

Profiteer van deze aanbieding en geef uw deelname dat extra duwtje in de rug.

 

Neem contact op met het team om uw advertentie vast te leggen. We hebben slechts 10 posities voor exposanten, dus twijfel niet te lang. 

Tip!

Vermeld dat bezoekers gratis e-tickets kunnen aanvragen via uw persoonlijke registratielink. Deze link vindt u in My Easyfairs (blokje ‘Nodig uw klanten uit met uw persoonlijke registratielink’ onder de tab ‘Klanten & prospects uitnodigen’), wanneer de registratieportal voor bezoekers open staat! Houdt My Easyfairs dus goed in de gaten. U kunt de link naar de registratieportal ook direct plaatsen achter uw e-mailhandtekening, banners op uw website of achter een social media post, zodat u het nog eenvoudiger maakt voor uw leads om een ticket aan te vragen.

Unieke uitnodigingsservice

Daarnaast adviseren wij u om deel te nemen aan onze gratis uitnodigingsservice, waarmee we het uitnodigen van uw relaties volledig voor u uit handen nemen! Meer informatie over deze unieke service vindt u door op de onderstaande button te klikken.

 

Let op! Als exposant wordt u ook persoonlijk geïnformeerd over deelname aan de uitnodigingsservice. Houd uw mail in de gaten.

Scroll naar top