My Easyfairs

My Easyfairs is uw persoonlijke bedrijfsprofiel op de beurswebsite waarop u voorafgaand aan de beurs al zichtbaar bent. U kunt in My Easyfairs tevens alle documenten ter voorbereiding van uw deelname vinden, bijvoorbeeld diverse marketingmaterialen of de Algemene Voorwaarden. Ook kunt u via My Easyfairs gemakkelijk bestellingen plaatsen ten behoeve van uw stand, uw relatielijst uploaden voor de Uitnodigingsservice of uw standpersoneel aanmelden.

 

Niet alleen voorafgaand, maar ook tijdens de beurs vormt uw bedrijfsprofiel een belangrijke tool om gegevens uit te wisselen met de bezoeker. Lees hier meer over op de EasyGo pagina.

Hoe werkt het

Als deelnemer ontvangt u van ons een e-mailbevestiging van uw inschrijving voor de beurs, met hierin alle informatie om optimaal gebruik te kunnen maken van My Easyfairs. Bezoekers van de website kunnen via de deelnemerslijst in één oogopslag kennis maken met uw bedrijf. Zij klikken op uw bedrijfsnaam en vinden zo uw bedrijfsgegevens, producten en nieuws. Deze informatie en gegevens beheert u zelf via My Easyfairs. Informatie die u plaatst over uw laatste innovaties en producten kunnen bezoekers teruglezen op de beurswebsite. Het is dan ook aan uzelf hoeveel informatie u deelt met bezoekers van de website.

Tip!

Hoe uitgebreider u uw online profiel in My Easyfairs vult, hoe meer interessante informatie u over uw eigen organisatie deelt voorafgaand aan het event. Zo bereikt u al voor uw daadwerkelijke deelname een interessante doelgroep.

Handleidingen

Wanneer u inlogt in My Easyfairs komt er een tijdlijn tevoorschijn. Wanneer u al deze stappen doorloopt en uw profiel volledig vult, haalt u het meeste rendement uit uw deelname. Via onderstaande button treft u de handleiding voor uw eerste stap in My Easyfairs. De vervolg handleidingen zullen binnenkort ook hier te vinden zijn. 

EXHIBITOR ACTIVATION

Vragen over My Easyfairs?

Neem gerust contact met ons op! 

Hoe uitgebreider u uw online profiel in My Easyfairs vult,
hoe meer interessante informatie u over uw eigen organisatie deelt;
voorafgaand, tijdens én na Aqua Nederland.
Zo bereikt u al voor uw daadwerkelijke deelname een interessante doelgroep.
Scroll naar top