Nodig uw relaties uit

Uw beursdeelname is inclusief het kosteloos uitnodigen van uw relaties via de uitnodigingsservice. De (gratis) uitnodigingsservice is in het leven geroepen om het u makkelijker te maken en is een belangrijke marketingtool waarmee u kwalitatieve bezoekers naar de beurs trekt die direct bijdragen aan uw business.

Deelname aan deze service is gemakkelijk. U uploadt uw relatielijst (max. 2000 adressen) in onze beveiligde omgeving en dan zorgen wij voor een professionele en persoonlijke uitnodiging met uw bedrijfsnaam erop. 

De deadline voor de uitnodigingsservice is 29 januari 2024!

Wees er snel bij, want uw relatielijst (max. 2000 adressen) moet uiterlijk 29 januari geüpload zijn via My Easyfairs.

Wilt u meer adressen aanleveren? Dat kan in overleg. Neem bij vragen contact op met Exhibitor Activation.

Wanneer u exposant bent van Aqua Nederland wordt u persoonlijk geïnformeerd over de uitnodigingsservice middels een e-mail. 

Uitnodigingsservice is nog niet actief.

Wanneer u exposant bent van wordt u persoonlijk geïnformeerd over de uitnodigingsservice middels een e-mail.

Uitnodigingsservice deadline verstreken
Helaas kunt u niet meer deelnemen aan onze uitnodigingsservice. De deadline voor het aanleveren van uw relatielijst is verstreken. Door het niet deelnemen aan de uitnodigingsservice loopt u een aantal voordelen mis. Wel kunt u nog bijdragen aan de bezoekerskwaliteit. In My Easyfairs vindt u uw persoonlijke digitale uitnodigingslink en diverse materialen om uw beursdeelname actief te promoten.

De belangrijkste voordelen van deelname voor u op een rij!

Gratis uitnodiging met bedrijfsnaam

65% van de bezoekers komt binnen via de Uitnodigingsservice van Easyfairs. Alle tijd, opmaak- en drukwerkkosten die u normaal kwijt zou zijn voor uitnodigingen, bespaart u! Relaties die ook in onze e-maildatabase voorkomen, krijgen geen poststuk, maar een e-mail met een unieke registratiecode. In de alle uitnodigingen vermelden we uw bedrijfsnaam.

Compleet ontzorgd en AVG proof

Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk. Daarom hebben wij een beveiligde omgeving voor ontwikkeld waar u met één klik op de knop uw relatielijsten in kunt uploaden. Zo makkelijk was het uitnodigen van relaties nog nooit! Zo houdt u tijd over en kunt u uw beursdeelname optimaal voorbereiden.

Hogere bezoekerskwaliteit

U wilt rendement halen uit uw deelname. De bezoekerskwaliteit speelt een grote rol bij het behalen van die doelstelling. Met het aanleveren van een kwalitatief adressenbestand heeft u veel invloed op wie u ontmoet.

Gegarandeerd meer bezoek

Omdat wij tientallen tot honderden uitnodigingen versturen vanuit uw naam, hebben veel ondernemers kennisgenomen van uw bedrijf. U heeft de kans dat u deze bedrijven ontmoet op de beurs, aanzienlijk verhoogd.

AVG-proof

Het delen van uw relatielijsten voor de uitnodigingsservice is veilig en AVG-proof! Omdat wij u voor deelname aan onze uitnodigingsservice vragen om uw relatielijsten aan te leveren, geven we u graag inzicht in de manier waarop wij omgaan met de persoonsgegevens die u ons doet toekomen in deze relatielijsten. Easyfairs hecht veel waarde aan uw privacy en die van uw relaties. Data van potentiële bezoekers is onmisbaar voor het succes van Aqua Nederland Vakbeurs en daarnaast is het een van de meest waardevolle bezittingen van u als exposant. Daarom gaan we hier discreet mee om en volledig conform de AVG-wetgeving.

 

In deze uitnodigingensamenwerking verleent u ons toestemming om eenmalig een fysieke uitnodiging naar het postadres van uw relatie te sturen. Uiteraard hebben wij onze verwerkingsovereenkomst en onze procedures op orde en deze voldoen aan de AVG-wetgeving. Het is volkomen veilig om uw relatielijsten eenmalig door ons te laten gebruiken voor het uitnodigen van uw bestaande en beoogde relaties.

Voor u op een rij:

Scroll naar top