Wij maken uw deelname “Easy”

We maken het ‘easy’ om een stand te boeken, maar ook om tijdens de beurs of het evenement producten en diensten aantrekkelijk te presenteren, in contact te komen met prospects en klanten en zaken te doen. Bent u exposant tijdens Aqua Nederland dan hoeft u zich alleen maar druk te maken om uw eigen doelen van de beursdeelname. De rest? Daar zorgen wij voor!

Neem een kijkje in de showroom

De showroom van EasyFairs Nederland is tot en met 12 augustus elke maandag tot en met donderdag geopend van 10.00 tot 15:00 uur. Belangstellenden dienen zich vooraf aan te melden bij de contactpersoon van hun beurs of per mail via eventservices@easyfairs.com.

Wat kunt u verwachten van de service die Easyfairs u als exposant biedt?

Impressie stand mogelijkheden Aqua Nederland
All-in-Plus standbouw mogelijkheid Aqua Nederland

Easyfairs is als eventlocatie gastheer voor de bezoekers van Aqua Nederland. Als exposant wilt u zaken doen, mensen ontmoeten en relaties onderhouden tijdens uw beursdeelname en daar moet u volle focus op hebben. Daarom neemt de organisatie van Aqua Nederland u zoveel mogelijk uit handen zodat u kunt focussen op uw doelstellingen. Daarvoor investeert u in deelname aan Aqua Nederland.

Easyfairs verstaat het vak van faciliteren en ontzorgen. Niet alleen door het aanbieden van een professionele evenementenlocatie, maar ook door u te ondersteunen een goede gastheer of gastvrouw te zijn. Daarin ligt onze kracht, dat is onze drijfveer.

U maakt kennis met het Event Services team in aanloop naar uw deelname. Zij delen graag hun kennis om de waarde van uw deelname te verhogen. Er worden diverse diensten en producten aangeboden om uw stand nog beter aan te laten sluiten op uw wensen. De teamleden van Event Services helpen u voor en tijdens de beurs. Onder andere door middel van het standhoudershandboek maar zeer zeker ook wanneer er last-minute bestellingen of vragen zijn.

Alle service-onderdelen op een rijtje

Altijd hulp

De beursorganisatie staat altijd tot uw beschikking en helpt u graag tijdens de opbouw, het event en de afbouw.

Parkeren

Voldoende parkeergelegenheid voor u én uw relaties op onze parkeerplaats voor € 8,00 per auto.

Complete stands

Maakt u gebruik van de standbouw van Easyfairs? Dan krijgt u als exposant een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking.

Perfecte catering

Tijdens uw deelname kunt u samen met uw relaties gratis gebruikmaken van de catering op de diverse terrassen op de beursvloer.

Promotie service

Voorafgaand aan uw deelname biedt de organisatie van Aqua Nederland u verschillende middelen om uw beursdeelname te promoten zodat u de juiste doelgroep treft tijdens het event. ​

Gratis Uitnodigingsservice

65% van de bezoekers komt binnen via de Uitnodigingsservice van Easyfairs. Alle tijd en (opmaak- en drukwerk)kosten die u normaal kwijt zou zijn voor zo’n uitnodigingskaart, bespaart u! In de postuitnodiging vermelden we uw bedrijfsnaam. Zo is voor uw klant duidelijk dat u hem/haar persoonlijk uitnodigt. Relaties die ook in onze e-maildatabase voorkomen, krijgen geen poststuk, maar een e-mail met een unieke registratiecode. Ook in deze e-mail is uw bedrijfsnaam prominent in beeld.

Scroll naar top