๐ˆ๐ง ๐ ๐ž๐ฌ๐ฉ๐ซ๐ž๐ค ๐ฆ๐ž๐ญ ๐จ๐ง๐ณ๐ž ๐ง๐ข๐ž๐ฎ๐ฐ๐ž ๐ฉ๐ซ๐ž๐ฆ๐ข๐ฎ๐ฆ ๐ฉ๐š๐ซ๐ญ๐ง๐ž๐ซ: ๐’๐ฎ๐ฅ๐ณ๐ž๐ซ

Wie is Sulzer en wat doen jullie?
Sulzer is gespecialiseerd in pompoplossingen die specifiek ontworpen voor de processen van onze klanten. Wij leveren pompen, roerwerken, compressoren, versnijders, screens en filters ontwikkeld door intensief onderzoek en ontwikkeling in vloeistof dynamiek en nieuwe materialen. Wij zijn een van de marktleiders voor pomp oplossingen voor water, olie en gas, energie, chemische en industrie.    

Steeds meer bedrijven spelen in op duurzaamheid. Hoe spelen jullie bij Sulzer hierop in?
Binnen Sulzer zijn we op dagelijkse basis bezig om een duidelijke weg te creรซren naar een duurzame toekomst. Deze duurzame toekomst willen we behalen door middel van onze strategie. Door onze CO2-voetafdrukk te minimaliseren hebben we onze uitstoot weten te verkleinen met 30%. Op deze manier proberen we bij te dragen aan een duurzame samenleving.

Welke ambitie hebben jullie voor de toekomst
Sulzer wil groeien door de juiste oplossingen te bieden aan onze klant met de focus op duurzaamheid en energieverbruik. Zo werken wij samen met onze partners aan het creรซren van biodiesel. Daarin is een mijlpaal van 1.000.000 m3 biodiesel bereikt, waarmee onze visie voor een duurzame toekomst kracht wordt bijgezet.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top