In gesprek met onze Premium Partner: Veolia Water Technologies Netherlands

Wie is Veolia Water Technologies Netherlands en wat doen jullie?
Wij zijn Veolia Water Technologies Netherlands. We know water. Water is onmisbaar in het productieproces en te kostbaar om maar eenmaal te gebruiken. Onze focus ligt daarom op duurzaam en efficiënt (her-)gebruik van water. Onze missie? Resourcing the world; met behulp van innovatieve waterbehandelingsinstallaties en -services.

Veolia Water Technologies Netherlands biedt een uitgebreid assortiment standaard producten voor industrieën, overheidsinstellingen, laboratoria en ziekenhuizen. Naast producten leveren wij services, zoals onderhoudscontracten, online monitoring op afstand (Hubgrade), verbruiks- en reserveonderdelen, tijdelijke installaties en chemische
waterconditionering.

Steeds meer bedrijven spelen in op duurzaamheid. Hoe spelen jullie bij Veolia hierop in?
Al onze technieken zijn gericht op het produceren van de juiste waterkwaliteit, het behoud van het milieu en om kosten te besparen. Dit doen wij met innovatieve, bewezen en circulaire technologieën voor de behandeling van drinkwater, proceswater en het hergebruik of de zuivering van stedelijk en industrieel afvalwater.

Welke ambitie hebben jullie voor de toekomst?
Onze vele vestigingen wereldwijd en onze 170 jaar ervaring zijn uniek in de wereld en stellen ons in staat onze technologieën te baseren op jarenlange beoefening en innovatie om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. We evolueren voortdurend om aan de behoeften te voldoen, of het nu gaat om after-sales services of productinnovatie.

We hebben ons aanbod ontworpen om aan elke fase van de watercyclus te voldoen en om aan elke vraag naar waterbehandeling te voldoen: proceswater, drinkwater, afvalwater, ontzilting, te land, op zee, noem maar op. Ons doel is om klanten te helpen het milieu te beschermen, waar de installatie zich ook bevindt, terwijl de klant de waterkwaliteit levert die zij nodig hebben.

Veolia staat met de zusterbedrijven Veolia Water Technologies Netherlands, Veolia Hubgrade, SARPI, Biothane en Veolia Water Technologies & Solutions op stand J134

Case Study AVIKO; Aardappelfabriek krijgt ambitieuze waterzuivering. Klik hier.

Wil je de video bekijken over de Case Study AVIKO? Klik hier.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top