Meerjarige samenwerking Easyfairs en ENVAQUA om continuïteit van Aqua Nederland Vakbeurs te waarborgen

Beursorganisator Easyfairs en branchevereniging ENVAQUA hebben op de tweede beursdag van Aqua Nederland Vakbeurs een nieuw samenwerkingscontract getekend. Deze samenwerking wordt aangegaan voor de periode van vijf jaar (vanaf heden tot en met de beurseditie in 2024). Deze meerjarige samenwerking heeft als belangrijke doelstelling de continuïteit van Aqua Nederland Vakbeurs te waarborgen en het bevorderen van kennisontwikkeling, samenwerking en innovatie binnen de sector.

Het nieuwe samenwerkingscontract werd getekend door Erwin Dirkse (voorzitter ENVAQUA), Ignaz Worm (directeur ENVAQUA) en Bas van Gent (Business Unit Director Easyfairs). “We zijn erg blij dat de samenwerking met ENVAQUA wordt verlengd met vijf jaar. Daar spreekt ontzettend veel vertrouwen uit. De samenwerking met ENVAQUA is al vele jaren succesvol. Mede dankzij hen hebben we het beursprofiel enkele jaren geleden kunnen uitbreiden met milieutechnologiebedrijven. Bovendien hebben ENVAQUA en wij hetzelfde doel voor ogen: de sector vooruit helpen waar mogelijk, hen bedienen met een jaarlijks contactmoment waarbij kennisoverdracht, innovatie en samenwerking steeds belangrijker wordt”, zegt Bas van Gent namens Easyfairs.

Ignaz Worm (directeur ENVAQUA): “Ook wij zijn erg verheugd met deze vernieuwde samenwerking. ENVAQUA is de brancheorganisatie van de Nederlandse water- en milieutechnologiebedrijven en heeft meer dan 100 leden. Voor onze leden zijn nationale en internationale beurzen een uitgelezen mogelijkheid om klanten te ontmoeten en partijen om mee samen te werken. De ENVAQUA lidbedrijven hebben aan de wieg gestaan van de eerste editie van Aqua Nederland Vakbeurs in 2007 en met de overdracht van de titel leggen we een basis voor verdere groei en verrijking van de vakbeurs. We kijken er naar uit om in de komende jaren met Easyfairs, NWP en Water Alliance de waarde voor de ENVAQUA leden nog verder te vergroten door het organiseren van inhoudelijke bijeenkomsten tijdens de vakbeurs. Daar kunnen onze leden hun klanten, kennisinstituten en andere stakeholders ontmoeten en tot nieuwe samenwerkingen komen.”

Aantal kwalitatieve bezoekers verhogen

Met de nieuwe samenwerking blijft de continuïteit van Aqua Nederland Vakbeurs gewaarborgd. Easyfairs en ENVAQUA beogen met deze samenwerking jaarlijks een kwalitatief, actueel en relevant inhoudelijk programma aan te bieden om daarmee het aantal kwalitatieve bezoekers en contacten voor exposanten (waaronder ENVAQUA-leden) van Aqua Nederland Vakbeurs te verhogen.

Nieuw: samenwerking breidt uit naar Vakbeurs Recycling

De samenwerking tussen Easyfairs en ENVAQUA breidt zich ook uit naar Vakbeurs Recycling. “Deze samenwerking is ook erg interessant voor onze milieutechnologieleden. Binnenkort maken wij hier meer over bekend. De samenwerking gaat per direct in, waardoor de ENVAQUA leden direct profiteren van de voordelen om deel te nemen aan de aankomende editie van Vakbeurs Recycling op 19, 20 en 21 november 2019”, aldus Worm. 

Aqua Nederland Vakbeurs 2019

De ondertekening van het samenwerkingscontract tussen Easyfairs en ENVAQUA vond plaats op de tweede dag van Aqua Nederland Vakbeurs. Deze dertiende editie van Nederlands belangrijkste waterbeurs is te bezoeken op 19, 20 en 21 maart 2019 van 10.00 tot 18.00 uur in Evenementenhal Gorinchem. Aqua Nederland Vakbeurs wordt dit jaar opnieuw in combinatie met RioleringsVakdagen georganiseerd. Voor meer informatie: www.aqua-vakbeurs.nl.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top