Next Level met Aqua Nederland

GORINCHEM – Aqua Nederland gaat Next Level. Next Level is de naam van de vernieuwde hal op de bovenverdieping van Evenementenhal Gorinchem. Met deze uitbreiding krijgt de vakbeurs de benodigde extra ruimte voor exposanten, meer mogelijkheden tot netwerken en een uitgebreid kennisprogramma. Deze toevoeging was beoogd voor maart 2020, maar gezien de verplaatsingen vanwege COVID-19, wordt maart 2022 hét moment waarop Next Level wordt geïntroduceerd aan de watersector. Op Next Level vinden kennisleveranciers hun plek, waaronder ingenieurs- en adviesbureaus, kennisinstellingen, opleiders en specifieke leveranciers gericht op klimaat en stedelijk water. Verder treft de bezoeker er de Innovatiestraat. 

De waterbeurs als kennisplatform

“Het platform Aqua Nederland groeit nog steeds. Wij bieden, naast de uitgebreide marktplaats voor watertechnologie, een hoogwaardig programma voor waterprofessionals. Dit doen we voor en samen met de sector. Wij geloven in praktische, doelgroepgerichte kennissessies en werken met diverse brancheverenigingen en kennisinstellingen voor kwaliteit en relevantie. Hierbij ligt de focus op de complete nationale waterketen, namelijk Afvalwater, Drinkwater, Proceswater en Stedelijk Water & Rioolbeheer. Met deze ontwikkeling worden we dé watervakbeurs van Nederland”, zegt Esther Rodenburg namens beursorganisator Easyfairs Nederland.

Themagebieden 2022

“De thema’s voor komende editie zijn onder andere: klimaatadaptief bouwen, circulaire waterketen en veilig water. Deze thema’s worden dagelijks vertaald naar de specifieke doelgroepen en hun uitdagingen op Industriewater Dinsdag, Waterschap Woensdag, Drinkwater Donderdag en in het Stedelijk Watertheater.”, vervolgt Rodenburg. 

Next Level

Om een ideale connectie te creëren tussen beide beurshallen, zijn er twee nieuwe roltrappen en een vaste trap geplaatst. De vernieuwde bovenverdieping bestaat in totaal uit 5.800 vierkante meter aan beursvloer en congresruimte. “We kijken er naar uit om tijdens Aqua Nederland 2021 Next Level te gaan. Door de fantastische invulling van deze nieuwe beurshal hopen wij veel exposanten en bezoekers positief te verrassen”, aldus Rodenburg.

Er zijn veel grote spelers uit de markt op Next Level te vinden, zoals KWR, Evides Industriewater, Royal HaskoningDHV, Sweco Nederland, Siemens, ENVAQUA, Water Alliance, NWP, Vandervalk + Degroot BV, M.J. Oomen Moerdijk en nog veel meer. Ook is hier de Innovatiestraat in samenwerking met Water Alliance opgezet. 

Aqua Nederland is na voorinschrijving gratis te bezoeken op 15, 16 en 17 maart 2022 in Evenementenhal Gorinchem. 

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top