Next Level op Aqua

GORINCHEM – Aqua Nederland gaat wederom Next Level. Next Level is de naam van de vernieuwde hal op de bovenverdieping van Evenementenhal Gorinchem. Deze uitbreiding geeft de vakbeurs ook in 2023 de benodigde extra ruimte voor exposanten, meer mogelijkheden tot netwerken en een uitgebreid en inspirerend kennisprogramma. In 2022 is Next Level voor de eerste keer geïntroduceerd. En met succes! Tijdens deze vorige editie hebben kennisleverancier en leveranciers gericht op klimaat en stedelijk water hier hun plek gevonden. Daarnaast presenteerden we een Innovatiestraat die ook tijdens 2023 een prominente plek krijgt op Next Level. 

De waterbeurs als kennisplatform

“Het platform Aqua Nederland groeit nog steeds. Wij bieden, naast de uitgebreide marktplaats voor watertechnologie, een hoogwaardig programma voor waterprofessionals. Dit doen we voor en samen met de sector. Wij geloven in praktische, doelgroepgerichte kennissessies en werken met diverse brancheverenigingen en kennisinstellingen voor kwaliteit en relevantie. Hierbij ligt de focus op de complete nationale waterketen, namelijk Afvalwater, Drinkwater, Proceswater en Stedelijk Water & Rioolbeheer. Met deze ontwikkeling blijven we dé watervakbeurs van Nederland”, zegt Esther Rodenburg namens beursorganisator Easyfairs Nederland.

Themagebieden 2023

“De thema’s voor komende editie zijn onder andere: klimaatadaptief bouwen, circulaire waterketen en veilig water. Deze thema’s worden dagelijks vertaald naar de specifieke doelgroepen en hun uitdagingen op Industriewater DinsdagWaterschap WoensdagDrinkwater Donderdag en in het Stedelijk Watertheater.”, vervolgt Rodenburg. 

Next level

Om een ideale connectie te creëren tussen beide beurshallen, zijn er twee roltrappen en een vaste trap om Next Level te bereiken. De bovenverdieping bestaat in totaal uit 5.800 vierkante meter aan beursvloer en congresruimte. “We kijken er naar uit om tijdens Aqua Nederland 2023 wederom Next Level te gaan. Door de fantastische invulling van deze beurshal hopen wij veel exposanten en bezoekers wederom positief te verrassen”, aldus Rodenburg.

Er zijn veel grote spelers uit de markt op Next Level te vinden, zoals TBS-SVA Groep, WaterCampus, Tauw, Croonwolter&Dros, Mobilis, KWR, Royal HaskoningDHV, Sweco Nederland, ENVAQUA, Water Alliance, NWP, Vandervalk + Degroot BV en nog veel meer. Ook wordt hier de Innovatiestraat in samenwerking met Water Alliance opgezet. De Stichting IKN Straat, de kennistheaters en congreszalen zijn ook op Next Level ingedeeld. De beurshal beneden blijft de vertrouwde marktplaats voor nieuwe producten en diensten voor de (afval)watersector.

Aqua Nederland is na voorinschrijving gratis te bezoeken op 21, 22 en 23 maart 2023 in Evenementenhal Gorinchem. 

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top