Vakbeurs Aqua Nederland presenteert met trots de KNW Fitterijwedstrijden in maart 2025

Gorinchem – Er bestaat al jarenlang een zeer succesvolle samenwerking tussen Koninklijk Nederlands Waternetwerk (KNW) en beursorganisator Easyfairs voor de jaarlijkse vakbeurs Aqua Nederland, die aankomend jaar plaatsvindt op 18, 19 en 20 maart 2025 in Evenementenhal Gorinchem. Aqua Nederland geeft KNW en hun vakblad H2O, als gewaardeerd hoofdmediapartner en kennispartner, op diverse manieren een podium op dit onafhankelijke platform voor de Nederlandse watersector. Easyfairs is verheugd over de toevoeging van de Fitterijwedstrijden hieraan.

 

Naast het organiseren van diverse kennissessies in het gethematiseerde beursprogramma en het uitbrengen van de officiële beursspecial is de samenwerking nog verder uitgebreid voor aankomende edities. In maart 2025 worden de officiële tweejaarlijkse KNW Fitterijwedstrijden voor het eerst tijdens Aqua Nederland georganiseerd. “We zijn ontzettend enthousiast over deze toevoeging aan het programma. Drinkwater is één van de vier waterpijlers waarop we ons focussen. De Fitterijwedstrijden vormen daar een hele mooie toevoeging op”, aldus Robin Vissers, Marketing Event Manager van Aqua Nederland.

 

Dit wordt alweer de 16e editie van de KNW Fitterijwedstrijden, waar in de arena wordt gestreden door de teams van alle tien Nederlandse waterbedrijven om in de snelste tijd een tapkraan op een waterleiding onder druk te installeren. De teams met professionele monteurs strijden daarbij ook om de wereldtitel tijdens de Wereldkampioenschappen, die om en om in de Verenigde Staten en Nederland worden gehouden. Verder dingen dames-, leerlingen- en directieteams mee naar de snelste tijd binnen hun categorie.

 

De Commissie Fitterijwedstrijden verwacht samen met de waterbedrijven en de sponsoren wederom een inspirerend evenement neer te zetten, waarbij techniek, netwerken en de trots op het vakmanschap hoog in het vaandel staan. “Wij zijn ervan overtuigd dat we met Aqua Nederland een goed match vormen met de commissie om hun ambitie waar te maken het Nederlandse vakmanschap ‘fitten’ te tonen aan een breed publiek. Voor onze 6.500 bezoekers en 300 exposanten vormen de spectaculaire Fitterijwedstrijden een extra beursbeleving. Daarnaast vormt het een ontmoetingsplaats en een extra netwerkmoment voor de drinkwatersector”, aldus Vissers.

 

Over Aqua Nederland

Aqua Nederland vindt plaats in Evenementenhal Gorinchem op 18, 19 en 20 maart 2025, van 10:00-18:00 uur. De beurs trekt vertegenwoordigers van o.a. drinkwaterbedrijven, gemeenten, provincies, de GWW-sector, waterschappen en industrie. Exposanten presenteren oplossingen voor hemelwaterafvoer en -opvang, riolering, rioolwaterzuiveringsinstallaties, waterbehandeling, watermanagement en watertechnologie. De beurs is gratis te bezoeken na voorregistratie via www.aquanederland.nl en faciliteert gratis catering voor zowel bezoekers als exposanten.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top