Workshop hoe haalt u meer uit een beursdeelname

Is uw organisatie al helemaal voorbereid op Aqua Nederland 2023? De beurs voor de hele waterketen op 21, 22 en 23 maart. Het lijkt nog ver weg, maar een goede voorbereiding kost tijd. En is niet het enige aspect dat van belang is om meer uit een beursdeelname te halen.

Tijdens de kick-off meeting voor deze beurs op 10 januari verzorgt Willem de Vries (managing partner – STEM Industrial Marketing Community) een workshop waarin hij met de deelnemers aan de slag gaat om meer en gerichter resultaat te boeken met jouw deelname aan Aqua Nederland 2023.

Want laat het resultaat van een beursdeelname niet aan toeval over. Neem daarom 10 januari deel aan de Kick-off sessie en deze workshop.

STEMmingscafé 16 december

En wilt u al eerder wat inspiratie opdoen over uw beursdeelname? Kom dan gerust vrijdag 16 december van (13.30 tot 14.30 uur (gratis) aanwaaien tijdens het STEMmingscafé: dé wekelijkse online VrijMiBo voor mensen met belangstelling in Business Development in technische B2B.

Tijdens deze editie is Dirk van Meer (CEO – CORE Changemakers) gast aan de virtuele ST@Mtafel. Vertelt hij over de voorbereidingen en deelname van dit team aan onder meer de Recyclebeurs van Easy Fairs. Deelt Dirk zijn ervaringen en schroomt hij er ook niet voor om minder geslaagde elementen over het voetlicht te brengen. Alles met als doel om anderen ervan te laten leren.

Interesse in deelname aan dit STEMmingscafé? Meld u dan hier aan.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top