RioleringsVakdagen en Aqua Nederland Vakbeurs gaan samen verder als Aqua Nederland​

Aqua Nederland is de nieuwe naam voor de gecombineerde vakbeurs. RioleringsVakdagen is in Aqua Nederland opgegaan onder de noemer Stedelijk Water & Rioolbeheer. De keuze is hiervoor gemaakt omdat we, net als onze partners, merken dat er eigenlijk maar één waterketen in Nederland die steeds meer een geheel vormt. Een keten die gelukkig steeds meer samenwerkt om de uitdagingen op het gebied van circulariteit, energietransitie, klimaatadaptatie en veilig water aan te gaan.

Onder Aqua Nederland wordt vraag en aanbod van watertechnologie, waterbeheerdiensten en kennisproducten samengebracht. Daarbij krijgen de vier watertypen, Afvalwater, Drinkwater, Proceswater en Stedelijk water & Rioolbeheer meer gerichte kennissessies, demonstraties en netwerkmogelijkheden.

In verband met de verplaatsing van maart 2020 naar maart 2021 vanwege COVID-19 zijn er al 300 exposanten bevestigd. De vertrouwde inhoud van de beurs blijft uiteraard bestaan, maar de nieuwe opzet geeft meer ruimte voor het groeiende aantal partners met oplossingen voor het waterbeheer in de openbare ruimte. Op de vernieuwde bovenverdieping, Next Levelingenieursbureaus en innovators met klimaatadaptieve oplossingen. Lees hier het volledige bericht over de nieuwe opzet.

Ontmoet de nationale waterketen tijdens Aqua Nederland

Scroll naar top