AUMA Benelux B.V.

AUMA Benelux B.V.

Over ons

AUMA ontwikkelt en produceert al 50 jaar elektrische en mechanische aandrijvingen voor het bedienen van afsluiters en telt vandaag de dag tot de internationaal toonaangevende fabrikanten in de branche.

De energie-industrie, het beheer van de watervoorraden, de petrochemie en gebruikers uit de meest uiteenlopende industriële gebieden kiezen wereldwijd voor de technisch bewezen producten van AUMA.

Nieuws

Vacatures

Medewerker werkvoorbereiding

Werk jij op een afdeling werkvoorbereiding en ben je klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Of wil je graag op een afdeling werkvoorbereiding werken? Word jij blij van een baan waarbij je werkt in een dynamische omgeving, veel bezig bent met techniek, veel leert en samen met collega’s werkt om onze klanten en collega’s te ondersteunen? Dan is dit de vacature voor jou!

Als medewerker werkvoorbereiding, ben je verantwoordelijk voor het administratief voorbereiden van het uit te voeren werk. Je maakt werkbonnen aan, werkt de planning bij, reserveert materialen, verzameld digitaal de technische- en veiligheidsdocumenten. Daarnaast sta jij klanten te woord en maak je daarbij een eerste technische inschatting over de oplossingsrichting. Het controleren van service-rapporten en het maken van (eenvoudige) offertes is ook een onderdeel van deze functie.

Kijk voor meer informatie op onze site: https://www.auma.com/nl/onderneming/werken-bij/vacatures/medewerker-werkvoorbereiding/

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top