Beuker Special Products
Beuker Special Products

Beuker Special Products

Over ons

Beuker Kunststoffen levert al meer dan 40 jaar maatwerk in pasklare oplossingen op het gebied van kunststof leidingsystemen voor riool-, water-, gas-, infiltratie- en drainagestelsels.

Sinds 2013 zijn wij onderdeel van de Vermeulen groep.

Wij streven ernaar om zoveel mogelijk gebruik te maken van duurzame materialen als polyetheen (PE) en polypropeen (PP). Het gebruik van deze – gerecyclede en recyclebare – materialen zorgt ervoor dat de producten van Beuker Kunststoffen milieuvriendelijk en verantwoord zijn.

De probleemoplossende denkwijze binnen Beuker zorgt ervoor dat het brede en gevarieerde assortiment volledig benut wordt. Bij Beuker SP BV in Opmeer zit ontwerp, engineering en productie onder één dak. Wij vinden onze voldoening in technisch uitdagende projecten, waarvoor veel denk- en rekenwerk nodig is.

De grootste kracht van Beuker SP is flexibiliteit, service en kennis van zaken.

Nieuws

Vacatures

Tekenaar

UITDAGENDE KANS VOOR EEN CREATIEVE TEKENAAR
Wil jij deel uitmaken van een dynamisch team dat zich specialiseert in kunststof maatwerkoplossingen? Beuker Special Projects zoekt een gedreven tekenaar die sterk is in het uitdenken, ontwerpen en calculeren van kunststof maatwerk. Dit is jouw kans om je stempel te drukken op innovatieve projecten, waaronder de productie van PE werkboten!

Vacatureadvertenties bekijken »

Financieel medewerker

Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een Financieel Medewerker voor minimaal 32 uur per week.
Als Financieel Medewerker ben je verantwoordelijk voor zowel de administratie van Beuker SP als Beuker Handel. In deze afwisselende baan werk je samen in een klein team waarbij je elkaar ondersteunt en vervangt waar nodig.

Tot jouw takenpakket behoort onder andere:

– Tijdige en nauwkeurige verwerking van facturen en boekingen met zorgvuldig beheer van de stamgegevens.
– Beheer van debiteuren en crediteuren.
– Verwerking van betalingen en ontvangsten, inclusief het verwerken van journaalposten.
– Assisteren bij financiële rapportages en overzichten.
– Assisteren bij het vastleggen van de vaste activa.
– Ad-hoc ondersteuning bij analyses op diverse gebieden
– Samen met je collega’s zijn jullie verantwoordelijk voor de voorbereidende werkzaamheden voor de maand-, kwartaal- en jaarafsluiting.

Vacatureadvertenties bekijken »

Allround constructie kunststofbewerker / kunststoflasser

Jouw werkdag als kunststof bewerker:
Samen met je collega’s start je de dag met het doornemen van de werkzaamheden van die dag. In een modern ingerichte werkplaats ga je vervolgens aan de slag om kunststof producten te vervaardigen d.m.v. bewerkingen en handelingen met behulp van diverse gereedschappen en machines. Aan de hand van een technische tekening verricht je diverse bewerkingstechnieken zoals meten, zagen, boren, lijmen en lassen.
Door het toepassen van verschillende lastechnieken (extrusielassen, elektromoflassen, spiegellassen, draadlassen, Polyfusielassen) prefabriceer je diverse onderdelen tot een eindproduct. Elk product dat gemaakt wordt is maatwerk.

Ervaring is een pre maar geen vereiste. Met de juiste inzet en goede begeleiding leiden we je intern op!

Wanneer jij jezelf herkent in deze afwisselende functie, stuur dan je motivatie met cv naar Sandra Wilvers

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top