INVENT Umwelt- und Verfahrenstechnik AG
INVENT Umwelt- und Verfahrenstechnik AG

INVENT Umwelt- und Verfahrenstechnik AG

Over ons

INVENT Umwelt- und Verfahrenstechnik AG staat al 25 jaar wereldwijd bekend om innovatieve en hoogwaardige producten voor water- en afvalwaterzuiveringen. INVENT heeft mengers geplaatst in Amsterdam, Berlijn, New York, Singapore en Melbourne. Door blijvende investering in onderzoek en ontwikkeling heeft INVENT de hyperboloïde menger kunnen optimaliseren en het aanbod uitgebreid.

Al ruim 25 jaar levert INVENT een grote bijdrage aan het verduurzamen van water- en afvalwaterzuiveringen. Met de ontwikkeling en marktintroductie van hyperboloïde mengtechnologie was INVENT baanbrekend. Sindsdien is de HYPERCLASSIC®-menger continu doorontwikkeld en verbeterd. Duizenden succesvolle installaties in gemeentelijke en industriële water- en afvalwaterzuiveringsinstallaties wereldwijd tonen het succes en de effectiviteit van het INVENT HYPERCLASSIC®-mengers aan.
Door het lage energieverbruik en de hoge betrouwbaarheid maakten de HYPERCLASSIC®-mengers 25 jaar geleden al naam bij de Nederlandse waterschappen. Sindsdien heeft INVENT meer dan 700 unieke hyperboloïde mixers geleverd aan gemeentelijke afvalwaterzuiveringen in Nederland.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top