INVENT Umwelt- und Verfahrenstechnik AG

INVENT Umwelt- und Verfahrenstechnik AG

Over ons

INVENT Umwelt- und Verfahrenstechnik AG staat al 25 jaar voor het ontwikkelen en produceren van innovatieve en hoogwaardige produkten voor water- en afvalwaterzuiveringen. Wereldwijd zijn er INVENT mengers geplaatst in Amsterdam, Berlijn, New York City, Singapore, Melbourne en vele andere zuiveringen. Door te blijven investeren in onderzoek en ontwikkeling heeft INVENT niet alleen de hyperboloïde menger kunnen optimaliseren maar tevens haar producten pallet kunnen verbreden.

Gevestigde naam in Nederland
In Nederland zijn de afgelopen jaren meer dan 600 van deze unieke INVENT mengers geleverd voor het mengen van communaal afvalwater. Bij de meeste waterschappen zijn INVENT mengers energiegebruik van de mengers en de hoge mate van betrouwbaarheid zijn al 20 jaar uniek in Nederland.

Nieuws

Efficient iTURBO®-Blower

Efficiënte iTURBO®-Blower

Membraanbeluchting systemen zijn overal aanwezig in moderne waterzuiveringsinstallaties. Essentieel voor deze beluchtingssystemen is een toevoer van gecomprimeerde lucht om zuurstof voor de biologie in het afvalwater te introduceren.

Lees meer »
Desalination with INVENT Mixers

Drinkwaterontzilting met INVENT mengtechnologie

Schoon water is een schaars goed, vooral in droge en hete klimaatzones. Getroffen landen die grenzen aan oceanen hebben een uitweg uit het tekort: ontzilting van zeewater. Wereldwijd voorzien meer dan 20.000 zeewaterontziltingsinstallaties miljoenen…

Lees meer »

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top