Modderkolk Projects & Maintenance BV

Modderkolk Projects & Maintenance BV

Over ons

Waterschappen, gemeentes en Rijkswaterstaat worden steeds meer afgerekend op resultaat. Burgers verwachten dat u uw taken op het gebied van watermanagement op een kostenbewuste manier uitvoert. En terecht natuurlijk.

Als beheerder of installatieverantwoordelijke draagt u echter ook een grote verantwoordelijkheid voor de waterkwaliteit, de veiligheid en het milieu. Hierdoor is er tegelijkertijd veel behoefte aan controle en overzicht.

Oplossingen voor watermanagement
Modderkolk helpt waterbedrijven, gemeentes, waterschappen en Rijkswaterstaat om hun taken op een verantwoorde én kostenefficiënte manier uit te voeren, met oplossingen voor:

Rioleringen
Rioolonderhoud
Rioolwaterzuiveringsinstallaties
Stuwen & gemalen
Sluizen & bruggen
Drinkwaterinstallaties

Producten

Nieuws

Vacatures

Technisch accountmanager

Krijg jij energie van het vertalen van klantwensen naar technische oplossingen binnen de industriële elektrotechniek? Zie jij het als een uitdaging om de klantenkring binnen onze klantgroep Watersolutions uit te breiden? Wil jij samen met ons het water van morgen beter maken? Dan is dit een mooie uitdaging voor jou.

Wat ga je doen?

Als Accountmanager wordt jij het gezicht voor onze klanten binnen Watersolutions zoals bijvoorbeeld waterschappen en drinkwaterbedrijven. Samen met twee andere accountmanagers wordt je verantwoordelijk voor het relatiebeheer bij onze huidige klanten en het verder uitbreiden van de klantengroep.

Wij vinden het belangrijk dat onze klant centraal staat en dat we luisteren naar hun behoeftes. Daarom sta je veel met hen in contact en adviseert hen naar aanleiding van de toekomstplannen en komende innovaties. Je ziet kansen en weet deze proactief om te zetten in waardevolle projecten.

Geïnteresseerd? bel of mail gerust: sollicitaties@modderkolk.nl / 0657138777

Vacatureadvertenties bekijken »

Hardware Engineer

Wil jij als Hardware Engineer jouw stempel drukken op de maatschappelijke kwestie; zorgen dat heel Nederland droge voeten behoudt? Wil jij bijdrage aan Nederland Waterland? Dan kunnen wij jou een mooie baan aanbieden.

Wat ga je doen?

Als Hardware Engineer kom je te werken in ons team Watermanagement. Binnen dit team zijn dagelijks 42 techneuten waarvan 6 Hardware Engineers actief waar naast hard werken ook ruimte is om hard te lachen.

Als Hardware Engineer ontwerp jij innovatieve oplossingen aan elektrische besturingen van zuiveringsinstallaties, (riool)gemalen, drinkwaterinstallaties, sluizen en stuwen. Je bent van begin tot eind bij het project betrokken en dat maakt deze rol zo uitdagend! Vanuit de offerte of het bestek bekijk jij de technische specificaties en bespreek je de wensen van de klant met het projectteam. Daarna ga jij aan de slag en kom je met innovatieve oplossingen.

Nieuwsgierig geworden? Mail of bel gerust. (sollicitaties@modderkolk.nl / 06 57138777 ).

Vacatureadvertenties bekijken »

Zelfstandig elektromonteur

Als Zelfstandig elektromonteur bij Modderkolk ga je aan de slag in één van onze branche; watermanagement, industrie of gezondheidszorg. Zo werk je bijvoorbeeld mee aan droge voeten in Nederland, installeer je elektrische installaties die afval omzetten tot energie van stadsverwarming of verricht je verschillende onderhoudswerkzaamheden in de zorg. Bij alle interessante projecten waar Modderkolk aan werkt, staat de kunst van techniek centraal. Word ook Zelfstandig elektromonteur bij Modderkolk.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top