Mous Waterbeheer BV

Mous Waterbeheer BV

Over ons

De vakmensen van Mous Waterbeheer bedenken, ontwikkelen, leveren en onderhouden innovatieve oplossingen voor de watersector. We zijn actief op het gebied van gemalen, bruggen en sluizen en zorgen ervoor dat Nederland droge voeten houdt.

Onze jarenlange ervaring en expertise in telemetrie, elektrotechniek, werktuigbouwkunde en civiele techniek zetten we dagelijks in voor toonaangevende projecten; van advies tot en met uitvoering, van onderhoud tot en met beheer.

Mous Waterbeheer biedt diverse (software)oplossingen voor integraal waterbeheer. Voor de laatste updates en innovaties onderhoudt Mous Waterbeheer rechtstreeks contact met de grootste fabrikanten. De beschikbaarheid van pompinstallaties wordt geborgd door service & onderhoud. Mous Waterbeheer biedt doordachte onderhoudsdiensten, variërend van een 24-uurs storingsdienst tot maatwerk in serviceabonnementen.

Zoekt u een maatwerkoplossing voor integraal waterbeheer? Daag onze vakmensen uit. Zij bedenken, ontwikkelen, leveren en onderhouden dagelijks innovatieve oplossingen voor uiteenlopende waterbeheersproblemen.

Nieuws

Vacatures

Administratief medewerker

Je houdt van overzicht; alle zaakjes netjes geregeld en op orde. Daarom heb je gekozen voor administratief werk. Je voelt je als een vis in het water in een team waar zaakjes goed geregeld zijn. En als er ruimte is voor verbeteringen, dan ben je assertief genoeg om dit aan te geven.

Deze vacature in drie bullets:
> parttime functie voor 3 of 4 dagen per week
> minimaal 5 jaar ervaring in een administratieve functie
> opstellen en analyseren van financiële rapportages en dashboards

Vacatureadvertenties bekijken »

Elektrotechnisch monteur

Als elektrotechnisch monteur ben je verantwoordelijk voor het installeren, inregelen en inbedrijfstellen van elektromechanische pompinstallaties. In deze functie maak je deel uit van het projectteam van Mous en heb je veelvuldig contact met collega’s, klanten en onderaannemers.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top