Van Stenis Group

Van Stenis Group

Over ons

De Van Stenis Group is een onderstreping van de intensieve samenwerking tussen Luitec, Sellon en Startflow. Alle bedrijven zijn werkzaam in dezelfde industrieën, maar met ieder een eigen specialisme. Een samenwerking waar u uw voordeel mee kunt doen.

Van Stenis Group is een relatief jong familiebedrijf. Toch huist binnen de groep meer dan 50 jaar ervaring. De ruime ervaring zit hem in de drie bedrijven, Luitec, Startflow en Sellon, waaruit de groep bestaat. Ieder met hun eigen specialisme. Sinds 2016 zijn deze bedrijven onder de leiding van de broers Wim, Arjen en Karel van Stenis als Van Stenis Group intensief gaan samenwerken.

Wat we, naast de familiaire band, gemeen hebben? Al onze producten en services zijn gericht op optimaliseren van de ‘flow’ binnen het productieproces. Het verhogen van de standtijd en het doorvoeren van technische en energiezuinige verbeteringen is hierbij ons uitgangspunt. Kortom, onze producten en diensten zijn complementair aan elkaar.

Zullen we kennismaken?
Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw productieproces? Neem contact met ons op. We komen graag langs om u en uw organisatie te leren kennen. Zo kunnen we samen werken aan een oplossing die het beste bij uw installatie past.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top