Archimedean screw pumps offer numerous benefits in stormwater applications, combining reliability, efficiency, ease of maintenance, and long-term cost-effectiveness.
Spaans Babcock BV

Archimedes schroefpompen bieden talloze voordelen bij overvloedige regenwatertoepassingen, waarbij betrouwbaarheid, efficiëntie, onderhoudsgemak en kosteneffectiviteit op de lange termijn worden gecombineerd.

Spaans Babcock, met 125 jaar expertise staat klantwaarde voorop door maat gesneden oplossingen die een uitzonderlijke ervaring garanderen. Er wordt uitmuntende dienstverlening nagestreefd en oplossingen worden afgestemd ​​op de behoeften van de klant.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Regenwaterpompstations spelen een cruciale rol bij het beschermen van gebieden tegen overstromingen door grote hoeveelheden water efficiënt weg te pompen. Dit is met name van belang voor steden en gemeenten die zich in de buurt van watermassa’s bevinden, maar ook voor steden en gemeenten in vlakke gebieden met een langzame waterafvoer. Bij het ontwerpen van een hemelwaterinstallatie ligt de primaire focus op betrouwbaarheid.

Overstromingswater vervoert vaak vast afval en aanzienlijke hoeveelheden vezelig materiaal, zoals takken, bladeren, onkruid, afval, vuil, zand, slib, modder en bodemsedimenten. De instroom naar het pompstation kan aanzienlijk variëren tussen droge seizoenen en overstromingen. Om een ​​veilige werking te garanderen, is het essentieel om de meest betrouwbare pompen te gebruiken en een goed ontworpen station te implementeren dat deze uitdagende omstandigheden effectief aankan.

Archimedes schroefpompen bieden talloze voordelen bij regenwatertoepassingen, waarbij betrouwbaarheid, efficiëntie, onderhoudsgemak en kosteneffectiviteit op de lange termijn worden gecombineerd.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top