Extended HistoRom Standaard in Micropilot en Levelflex.
Endress+Hauser

Extended HistoRom Standaard in Micropilot en Levelflex.

Radar FMR5x en geleide radar FMP5x zijn nu standaard uitgevoerd met Extended HistoRom. De HistoRom is een geheugenplaats in de behuizing van de radar en dient in eerste plaats als back-up. Het belangrijkste voordeel hiervan is dat laatste ingebrachte wij

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Radar FMR5x en geleide radar FMP5x zijn nu standaard uitgevoerd met Extended HistoRom. De HistoRom is een geheugenplaats in de behuizing van de radar en dient in eerste plaats als back-up. Het belangrijkste voordeel hiervan is dat laatste ingebrachte wijzigingen aan het instrument geborgd zijn zonder dat daar een computer voor aan te pas moet komen.

Borgen van instellingen is belangrijk bij vervanging van het instrument of elektronische onderdelen. Voor het vervangen van bijvoorbeeld het mainboard is het meenemen van een schroevendraaier alleen voldoende. De instellingsdata wordt na het plaatsen van de nieuwe elektronica uit de HistroRom automatisch ge-upload. Het instrument zal vervolgens gewoon weer zijn meettaak hervatten op basis van de laatste ingestelde instrument instellingen.

Extended Historom maakt het nu mogelijk 100 events die binnen de FMR5x en FMP5x zijn ontstaan te registreren. Dit event wordt geregistreerd volgens NAMUR NE107 en voorzien van een tijdstempel . Wanneer het nu gaat om een parameterwijziging of opnieuw opstarten van met meetsysteem, deze eventdata is beschikbaar waardoor het aantonen en of uitsluiten van meetfouten eenvoudiger kan worden opgespoord.

Daarnaast biedt HistoRom ook plek voor de registratie van 500 meetwaardes. Dit kan actuele niveauwaarde zijn maar ook de actuele voedingsspanning op de aansluitklemmen of de elektronica temperatuur.

Deze handige en belangrijke aanvulling wordt nu in elke Micropilot FMR5x en Levelflex FMP5x niveaumeters zonder meerprijs geleverd.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top